Üstündağ: Sahada adaleti dağıtan sizlersiniz

Ulusal Aday Hakem Kursu Üçüncü Grup Ankara TVF Başkent Voleybol Salonu’nda başladı.

Üstündağ: Sahada adaleti dağıtan sizlersiniz
Yayınlanma:
Güncelleme:

ALİHAN YALPİ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Göksu, kursu ziyaret ederek aday hakemlere başarılar diledi.

HAKEMLİK ARTIK BİR MESLEKTİR

Kurs ziyaretinde konuşan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Hepiniz hoş geldiniz, sizlere kursunuzda başarılar diliyorum. Hakemlik artık günümüzde saygın bir meslek haline geldi. İki takımın mücadelesinde sahada adaleti dağıtan sizlersiniz. Vereceğiniz her kararda hakkaniyetten ve adaletten şaşmayınız. Diğer gruplarda da söyledim. Mutlaka bir yabancı dil öğrenmeniz ve onu geliştirmeniz gerekiyor. Federasyonumuzda ve diğer kurullarımızda birçok bayan yöneticimiz görev yapıyor. İlk iki grupta olduğu gibi bu grupta da bayan hakem sayımız çoğunlukta. Bu bizi memnun ediyor. Burada kurs süreniz boyunca alacağınız eğitimleriniz, gelişiminiz açısından çok önemli. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

YARIN SONA ERECEK

30 Eylül 2018 Pazar gününe kadar devam edecek kursun eğitmenliğini MHGK Başkanı Aziz Yener ve MHGK Genel Sekreteri Eyüp Bostancı yapıyor. Teorik eğitimlerin yanı sıra saha uygulama eğitimleri de alacak olan aday hakemler düzenlenecek özel karşılaşmalarda düdük çalacaklar. Saha denemeleri ve yazılı sınavda başarılı olan kursiyerler, ulusal hakem olmaya hak kazanacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.