Yalı Çapkını: Antep'ten İstanbul'a Gelin Gelen Kızın Hikayesi

Antepli güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarını evlendirmesiyle başlayan "Yalı Çapkını" dizisi, Antep'te önemli bir ailenin kızı olmasına rağmen ailesinin tanımadığı bir gençle evlendirilen bir kızın İstanbul macerasını konu ediniyor.

Yalı Çapkını: Antep'ten İstanbul'a Gelin Gelen Kızın Hikayesi
Yayınlanma:
Güncelleme:

"Yalı Çapkını" dizisi, Antep'in güçlü bir ailesinin sorumsuz oğullarını evlendirmek için gösterdikleri çabalardan ortaya çıkan olaylarla başlıyor. Bu evlilikle başlayan olaylar, Antep'te önemli bir ailenin kızı olan genç bir kızın, ailesinin tanımadığı bir gençle İstanbul'a gelin gitmesiyle devam ediyor. Dizi, bu iki farklı dünyanın karşılaşmasını ve geleneksel değerlerle modern yaşam arasındaki çatışmayı merkezine alıyor.

"Yalı Çapkını" dizisinin yeni bölümü, her Cuma akşamı saat 20:00'de Star TV ekranlarında canlı olarak izleyicilerle buluşuyor.

9b72068e-3b61-4ce8-b004-8be232b255cc.jpg

Yalı Çapkını dizisinin kadrosunda şu oyuncular yer almaktadır: Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ.

Ancak, Yalı Çapkını dizisinin 32. bölümü bugün Cumhurbaşkanı ile Gündem Özel NTV ortak yayını nedeniyle iptal edilmiştir. Yeni bölümün yayın tarihiyle ilgili resmi bir duyuru yapılmamıştır. Yeni bölüm fragmanı ve detayları ise daha sonra duyurulacaktır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum