Yan koltuktaki Fatma abla klip tuzağını bozdu

Kayseri'de oturan 16 yaşındaki D.D. Facebook'ta tanıştığı kişinin 'Seni klipte oynatacağım' vaadine kanarak ailesinden habersiz Adana'ya gitmek üzere otobüse bindi. Kandırılan küçük kızı, içine çekildiği tuzaktan otobüste yanına oturduğu Fatma Uslu'nun du

Yan koltuktaki Fatma abla klip tuzağını bozdu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Facebook'ta tanıştığı erkeğin 'Seni klipte oynatacağım' sözlerine kanarak Adana'ya gelen 16 yaşındaki kız, duyarlı bir vatandaşın uyanıklığı sayesinde kurtuldu.

FACEBOOK'TA TANIŞTI ARKADAŞ OLDU

Kayseri'de yaşayan lise öğrencisi D.D. (16), bir süre önce Facebook'tan tanıştığı A.K. (22) ile arkadaş oldu. Küçük kıza, çok güzel olduğunu söyleyen A.K, "İstanbul'da tanıdığım yönetmenler var. İstersen seni şarkıcıların kliplerinde oynatabilirim"dedi.

KOLTUK ARKADAŞI FATMA USLU KANDIRILDIĞINI ANLADI

Küçük kız teklifi kabul edince de Adana'ya gelmesini istedi. Ailesinden habersiz Adana'ya gelmek için yola çıkan küçük kız, otobüste yanına oturan Fatma Uslu (40) ile sohbet etmeye başladı. Sabah'ın haberine göre kliplerde oynamak için Adana'ya gittiğini söyleyen kızın kandırıldığını anlayan Uslu, otogarda erkek arkadaşının karşılamaya gelmediğini görünce, "Seni eve götüreyim otogar yakın erkek arkadaşın ararsa söylersin bize gelir alır" teklifine bulundu.

FATMA USLU POLİSİ ARADI

Gideceği yeri olmayan küçük kız da teklifi kabul etti. D.D.'yi eve götürdüktensonra polisi arayan Uslu, durumu bildirdi. Eve gelen polisler de, küçük kızı Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim etti. Durumu öğrenen aile, Adana'ya gelip kızlarını teslim aldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.