Yargı dizisi Ilgaz öldü mü? Kaan Urgancıoğlu diziden mi çıkıyor? Yargı final mi oluyor?

Yargı dizisi Ilgaz öldü mü? Kaan Urgancıoğlu diziden mi çıkıyor? Yargı final mi oluyor? Soruları gündemde işte detaylar haberimizde…

Yargı dizisi Ilgaz öldü mü? Kaan Urgancıoğlu diziden mi çıkıyor? Yargı final mi oluyor?
Yayınlanma:

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Zeyno Eracar, Uğur Polat ve Hüseyin Avni Danyal'ın paylaştığı Türk dizisi "Yargı", reytinglerde istenilen başarıyı elde eden olay örgüsü ve oyunculuk performanslarıyla her pazar akşamı yayınlanmaya devam ediyor. Dizi başlangıçta iki sezon için planlanmıştı ve reytinglerde başarılı olduğu için üçüncü sezon için geri döneceği açıklandı. Ay Yapım ve Kanal D’nin ortak açıklamasında, “Yargı üçüncü sezonunda sizlerle birlikte olacak” dediler. Sema Ergenekon tarafından yazılan dizi, yaklaşan seçim süreci nedeniyle ikinci sezonunu 7 Mayıs'ta 63. bölümüyle sonlandıracak, ancak üçüncü sezon için geri dönecek.

Yargı Ilgaz ölüyor mu?

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Zeyno Eracar, Uğur Polat ve Hüseyin Avni Danyal'ın başrolünü paylaştığı Yargı dizisi, her pazar akşamı izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Konusu ve oyunculuk performansıyla reytinglerde istenilen başarıya ulaşan dizi, yeni sezonda da ekranda olacak.

Yargı final mi oluyor?

Ay Yapım ve Kanal D'den yapılan ortak açıklamada "Yargı 3. sezonda da sizlerle" denilerek yeni sezon müjdesi verildi.

Sema Ergenekon'un kaleme aldığı dizinin reytingleri azalmak yerine artınca diziye devam kararı alındı. Ay Yapım ve Kanal D "Yargı 3. sezonda da sizlerle" mesajıyla fenomen dizinin yeni sezonda da süreceğini ilan etti. Pazar akşamları seyirciyle buluşan "Yargı" 14 Mayıs'taki seçim süreci nedeniyle 63. bölümünde yani 7 Mayıs'ta sezon finali yapacağı duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.