Yaşlandığınızı ellerinize bakarak anlayabilirsiniz!

Yaşlanmayı ve bunun farkına varmayı kimse istemez. Ancak bazı belirtiler ve görünümler bu durumu kabullenmemiz gerektiğini gösterir. Özellikle ilk belirtilerin ellerde başladığını biliyor muydunuz?

Yaşlandığınızı ellerinize bakarak anlayabilirsiniz!
Yayınlanma:

Yaşlanma belirtilerini ilk fark ettiğiniz yerler genellikle eller olur. Yüzdeki kırışıklıkları gizlemek için çeşitli yöntemler denesek de, ellerimizin yaşını gösterdiğinin farkında olmayabiliriz. Ellerdeki yaşlanma belirtileriyle başa çıkmak için bazı önerilere kulak vermek gerekir.

Yaşlanma belirtileri genellikle ellerin kuruluğuyla ilişkilendirilir. Öncelikle, cildinizin kuru hissetmesine neden olan ölü deri birikiminden kurtulmak gerekiyor. Bunun için düzenli olarak nemlendirici kullanmak ve ellerinizi nemli tutmalısınız.

Güneş hasarı, cilt yaşlanmasının başlıca nedenlerinden biridir ve genellikle yüzümüzü güneş kremleriyle korumakla sınırlı kalırız, ancak vücudumuzun geri kalan kısmını ihmal ederiz.

Yaşlanan eller ve belirgin damarlarla karşı karşıya kaldığınızda, cildinizin yoğun bir şekilde nemlendirilmeli. Cildinizin yumuşak ve esnek bir his kazanması için nemlendirici ürünler kullanmak gerekiyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.