Yaz meyveleri tezgâha çıktı ama incir cep yakıyor!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber erik, kiraz, şeftali, kayısı ve incir gibi meyvelerde tezgahlarda yerini almaya başladı. Ancak incirin kilosu 100 liraya çıktı. Pazara gelen vatandaşlarda incire uzaktan bakıyor.

Yaz meyveleri tezgâha çıktı ama incir cep yakıyor!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Başkentliler yaz meyvelerine ilgi gösteriyor. Ankara’da, yaz mevsimi meyvelerinden erik, kiraz, şeftali, kayısı ve incir talep üzerine tezgahlardaki yerini aldı.

incir.gif

İNCİR TEZGÂHLARDA YERİNİ ALDI AMA CEP YAKIYOR!

İncirin tadı damak çatlatırken fiyatı ise cep yakıyor. Yaz mevsiminin en çok tercih edilen meyvelerinden biri olan incir, bu sene fiyatıyla vatandaşı üzdü. En çok yaz mevsiminde tüketilen incirin kilosu Cebeci Pazarı’nda 100 liraya çıktı. Kayısının kilosu ise 60 lira. Cebeci Pazarı’nı ziyaret eden Başkentliler incire uzaktan baktı.

VATANDAŞ MEYVELERİ SEYREDİYOR!

anadolugazete.com.tr'ye konuşan vatandaş, incirin fiyatından dert yanarak, “Kilosu 100 lira. Kiloya anca 5 tane incir girer. Onu da zaten 1 günde ev ahalisi tüketir. İncir çok pahalı, alamıyoruz. Uzaktan bakıyoruz. Sadece incir pahalı değil pazardaki tüm sebze ve meyvelerde pahalı.” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.