Yerbilimci Naci Görür 14 Mayıs seçimlerine dikkat çekti

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, son açıklamasında 14 Mayıs seçimlerine dikkat çekti.

Yerbilimci Naci Görür 14 Mayıs seçimlerine dikkat çekti
Yayınlanma:

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 14 Mayıs seçimlerine dikkat çekere takipçilerine, "Dikkat edin" mesajı verdi.

"DEPREM PLANLARINA, SAMİMİYETLERİNE DİKKAT EDİNİZ"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla depreme dikkat çekmeye ve farkındalığı oluşturmaya devam eden Görür, yaptığı açıklamalarla konuşulmaya devam ediyor.

Yerbilimci Görür, şehirlerin yapılaşmasına, güvenliğine ve 'deprem gerçeğinin unutulmaması' gerektiğine vurgu yaparak, farkındalığı artırıyor. Twitter hesabından 2 milyondan fazla insana ulaşan Görür, deprem gerçeğinin seçim gündeminde unutulmaması için paylaşımlara devam ediyor.

Görür, son paylaşımında 14 Mayıs'taki seçimlere vurgu yaparak, "Seçim propagandaları her iki ittifak tarafından ateşli bir şekilde sürdürülüyor. Lütfen her iki tarafın da 'Deprem dirençli kentler' söylemine, plan ve programlarına ve samimiyetlerine dikkat ediniz, sevgiyle" dedi.

naci-gorur-jpeg.jpeg

'KENTİMİZİN DEPREM DİRENÇLİ HALE GETİRİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ'

Seçim açıklamasından hemen sonra bir paylaşım daha yapan Görür takipçilerine, "Ey depremden korkan halkım. Seçim meydanlarını doldururken parti bayraklarınız, bayrağımız yanında 'KENTİMİZİN DEPREM DİRENÇLİ HALE GETİRİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ' pankartlarını da kaldırmayı ihmal etmeyiniz. Sevgiyle" uyarısında bulundu.

naci-gorur-jpeg-001.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.