Yılın Ahisi Muzaffer Balcı işyerinde ziyaret edildi

Ankara Valisi Ercan Topaca ile Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara'da 2018 Yılı için İlin Ahisi seçilen Muzaffer Balcı'yı işyerinde ziyaret etti.

Yılın Ahisi Muzaffer Balcı işyerinde ziyaret edildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara’da Yılın Ahisi seçilen döşeme/mobilya ustası Muzaffer Balcı'yı işyerinde ziyaret ederek meslek ve iş ahlakı üzerine sohbet etmekten büyük keyif aldığını kaydetti. Vali Ercan Topaca, "Ülkemizde dürüstlük, hayırseverlik, cömertlik ve yiğitliğin timsali olan ahilerimize sağlık ve afiyet dilerim." dedi.

ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner de Ahilik geleneğinin iş yaşamındaki önemine vurgu yaparak, "Bu yıl 31'ncisini kutladığımız Ahilik Haftası Kutlamaları Açılış Töreninde döşeme/mobilya ustası Muzaffer Balcı'ya Yılın Ahisi plaketini teslim ettik. Bu anlamda Muzaffer Balcı ustamızı Sayın Valimizle birlikte işyerinde ziyaret ederek mesleği ve Ahilik kültürü üzerine sohbet ettik. Kendisine sağlık içerisinde uzun yıllar diliyor, Ahilik ilkeleri ışığında daha uzun yıllar sektöre hizmet etmesini ve yeni esnaf ve sanatkarlar yetiştirmesini temenni ediyorum." diye konuştu.

Ankara'da İlin Ahisi seçilen döşeme/mobilya ustası Muzaffer Balcı da döşeme/mobilya üzerine 58 yıldır sektörün içerisinde olduğunu, 48 yıldır ise kendi işini sürdürdüğünü belirterek, mesleğini severek yaptığını, ilerlemiş yaşına rağmen aksatmadan her gün dükkanını açarak mesleğine ilk günkü heyecanla devam ettiğini, el emeği, göz nuru, alın teri ve helal kazanç temeli üzerine sürdürdüğü mesleğinde her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu ve kaliteli hizmet vermeyi temel ilke edindiğini, iş yerinde ticarette ahlakı benimsemiş onlarca esnaf ve sanatkarın yetiştirilmesine ve sektöre kazandırılmasına vesile olduğunu, sağlığı el verdiği müddetçe mesleğini ayakta tutup, gelecek nesillere aktarmanın mücadelesini vereceğini kaydetti.

Ziyarette Ankara Valisi Ercan Topaca tarafından Yılın Ahisi Muzaffer Balcı'ya hediye ve Başarı Belgesi takdiminde bulunuldu.

1-(4).jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.