Yonca Evcimik’ten çarpıcı açıklamalar

Şarkıcı Yonca Evcimik, katıldığı bir programda hem şarkılarını seslendirdi hem de sorulan soruları samimi bir şekilde yanıtladı.

Yonca Evcimik’ten çarpıcı açıklamalar
Yayınlanma:

Çılgın Bediş dizi ve seslendirdiği şarkılarla tanınan Yonca Evcimik, İpek Açar'ın TRT Müzik'te ekranlara gelen 'İpek Yolu' programına konuk oldu. Burada samimi itiraflarda bulunan Evcimik, neden çocuk sahibi olmadığını açıkladı.

“HER KESİM TARAFINDAN SEVİLİYOR”

Evcimik, her kesim tarafından sevildiğini daha yeni fark ettiğini, "Bu bana Allah'ın verdiği bir lütuf" diyerek sözlerine başladı.

1994 yılında Harun Özakıncı ile evlenen ve 1997'de boşanan şarkıcı, neden çocuk yapmadığını şu iadelerle açıkladı:

“ÇOCUK YAPMADIM”

"Annem beni erkek diye doğurmuş, erkek çocuk olacağından çok eminmiş" diyen Yonca Evcimik, çocuk sahibi olmama sebebini ise "Çocukların sevgisinden dolayı çocuğa doydum, ondan çocuk yapmadım"

“BANA YEPYENİ BİR PENCERE AÇTI”

59 yaşındaki şarkıcı, pandemi dönemini kendi açısından mutlu günler olarak değerlendirdiğini belirterek, "İnsanlar bana kızıyor bunu söyleyince ama pandemi benim için çok özel bir andı. Çünkü bütün ailemiz 24 sat ve 2.5 yıl bir aradaydı. O yüzden pandemi benim için çok özel ve çok güzeldi. Bana yepyeni bir pencere açtı, birçok insana da aynısı olmuştur inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.