Yozgat, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir ve Niğde'ye müjde: Destek limitleri belli oldu!

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, 2025 yılında tarım ve hayvancılık alanlarında finansman desteği sağlayacak projelerin belirlenmesi için "2025 Yılı KOP Mali Destek Çağrı Programı"nı başlattı.

Yozgat, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir ve Niğde'ye müjde: Destek limitleri belli oldu!
Yayınlanma:

Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde ve Yozgat illerini kapsayan bu program, tarım ve hayvancılık sektöründeki projelere odaklanıyor.

Program kapsamında, tarım ve hayvancılık alanındaki projeler için 200 bin lira ile 20 milyon lira arasında finansman desteği sağlanacak. Başvurular 22 Nisan - 24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılabilecek ve sadece http://elis.sanayi.gov.tr adresinden kabul edilecek.

KOP İdaresi Başkanı Dr. Murat Karakoyunlu, programın amacının, bölgenin tarım ve hayvancılık sektöründe yenilikçi, katma değerli ve insan odaklı projeleri desteklemek olduğunu belirtti. Tarım ve hayvancılık alanında yapılacak projelerin bölgenin ekonomik yapısına ve ihtiyaçlarına yönelik olması gerektiğini vurgulayan Karakoyunlu, bu projelerin kırsal kesimde yaşayanların yaşam kalitesini artırmaya ve üretim potansiyelini geliştirmeye odaklanması gerektiğini ifade etti.

Karakoyunlu ayrıca, başvuruların sadece çevrimiçi olarak yapılabileceğini ve herhangi bir resmi belge talep edilmeyeceğini belirtti. Programa ilişkin detaylı bilgilere ve başvuru rehberlerine http://elis.sanayi.gov.tr adresinden ulaşılabileceğini aktardı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.