Yürek Çıkmazı Halil kimdir? Alp Navruz kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Yürek Çıkmazı Halil gerçekte kim olduğu emrak ediliyor... Alp Navruz kimdir? Kaç yaşıdna ve Nerelidir? Detaylar haberimizde...

Yürek Çıkmazı Halil kimdir? Alp Navruz kimdir? Nereli ve kaç yaşında?
Yayınlanma:

Alp Navruz 1992 İstanbul doğumlu Türk oyuncu ve modeldir. 1.85 metre boyundadır ve burcu Kova'dır. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitimini tamamlayan Navruz, oyunculuk dersleri almaya ve aynı zamanda modellik yapmaya başladı.

Navruz ilk oyunculuk deneyimini "Ceberrut" filmi ve "Arkadaşlar İyidir" dizisinde oynamıştır. Ancak üçüncü projesi olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki rolüyle ün kazandı.

ALP NAVRUZ OYANDIĞI DİZİLER

Aşk Laftan Anlamaz

Arkadaşalr İyidir

Fazilet Hanım Ve Kızları

Elimi Bırakma

Zümrüdüanka

Menajerimi Ara

Ada Masalı

Yürek Çıkmazı

02-2022-29-kasim-16-aa-29322615.jpg

YÜREK ÇIKMAZI DİZİ KONUSU

Zeynep, Cennet'in vasiyet sandığını açar ve içinde bulduğu mektubu okur. Mektup, Cennet'in kocasının şiddetine dair kanıtları içermektedir. Zeynep, Cennet'in ölümünden sonra adaletin yerini bulması için mücadele eder. Bu sırada Zeynep de kendi hayatıyla ilgili zorlu kararlar vermek zorunda kalır.

Dizi, kadına yönelik şiddetin yaygınlığına ve bu konuda mücadele eden kadınların hikayelerine odaklanarak toplumsal bir mesaj vermektedir. Ayrıca adaletin yerini bulması için mücadele etmenin önemini de vurgulamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.