Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, deprem güçlendirmesi yapılan 3 okulu yerinde inceledi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak İl Eğitim Müdürü Osman Bozkan ve beraberlerindeki heyet ile birlikte deprem güçlendirme projesi kapsamında güçlendirme ve yenileme işleri tamamlanan Işıkveren Ortaokulu ve Kilimli Madenciler Okulu ile fiziki inşaatı yüzde 80'e ulaşan Zonguldak Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nde yerinde incelemelerde bulundu.

Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, deprem güçlendirmesi yapılan 3 okulu yerinde inceledi
Yayınlanma:

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, incelemelerin ardından toplam yatırım bedelinin 32 Milyon 575 bin Türk Lirası olduğunu ve bu çalışmalarla öğrencilerin daha sağlıklı binalarda eğitim-öğretim göreceklerini ifade etti.

s.jpg

"TOPLAM YATIRIM BEDELİ 32 MİLYON 575 BİN TL"

"Deprem güçlendirme projesi kapsamında, 14 Milyon 241 bin Türk Lirası yatırım bedeli ile güçlendirilen Kilimli Işıkveren Ortaokulu ve Kilimli Madenciler İlkokulu ile 18 Milyon 516 bin Türk Lirası yatırım bedeliyle fiziki gerçekleşme oranı %80'e ulaşan, Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaatında İl Milli Eğitim Müdürümüz Osman Bozkan ve Şube Müdürlerimiz ile birlikte yerinde incelemelerde bulunduk.

Toplam yatırım bedeli 32 Milyon 575 bin TL olan okullarımızın ilimize hayırlı olmasını diliyorum."

l.jpg

EĞİTİME YATIRIM, GELECEĞE YATIRIM

Avcı ayrıca şunları söyledi: "Bizler AK Parti olarak eğitime yatırımı, geleceğe yatırım olarak görüyoruz. Bu minvalde Zonguldak’ımızda eğitim yatırımlarının artması için gayret sarf etmeye devam edeceğiz.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.