Zuhal Topal’la Yemekteyiz kim kazandı, birinci kim oldu? Yemekteyiz büyük ödül kimin oldu! 75 Bin TL ödülü kim kazandı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Eylül 2023 günü haftanın finali bölümüyle ekranlardaydı. Son günkü bölümde haftanın birincisi belli oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cuma akşamı şampiyon belli oldu.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz kim kazandı, birinci kim oldu? Yemekteyiz büyük ödül kimin oldu! 75 Bin TL ödülü kim kazandı?
Yayınlanma:

Yeni sezonuyla ekranlara geri dönen sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Yemekteyiz'in 8 Eylül tarihli son bölümünde haftanın final heyecanı yaşandı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz’de yeni sezonun ikinci haftasında Eliza Hanım, Özen Hanım, Hüseyin Bey, Murat Bey, Safiye Hanım'ın para ödülü için mutfakta hünerlerini gösterdiği haftada, Zuhal Topal'ın puanları da birinciyi belirlemede etkili oluyor. Haftanın puanlarına göre 11 puan alan Eliza Hanım haftanın sonuncusu olurken, toplamda 45 puan alan bir isim birinci olarak 75 bin TL'yi kazanmanın sevincini yaşadı. Peki, 8 Eylül Zuhal Topal’la Yemekteyiz kim kazandı? Yemekteyiz birincisi kim oldu? İşte, haftanın puan durumuna göre Yemekteyiz 75 bin TL para ödülünü kazanan yarışmacı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın finali ile birinci olan yarışmacı 8 Eylül tarihinde belli oldu.

Son gün yarışan Safiye Hanım kaç puan aldı? Cuma günü verilen puanlamalar sonucu birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci olan isimler belirlendi. Sonuca göre Zuhal Topal'dan ve rakiplerinden toplamda 45 puan alan Murat Bey haftanın birincisi oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? İşte, puan tablosu.

Haftanın sonuncusu Eliza oldu. Yarışmacılardan 8 puan alan Eliza Zuhal Topal'dan da 3 puan alarak 11 puanla son sırada yer aldı ve 75 bin TL'ye veda etti.

Haftanın dördüncüsü Özen Hanım oldu. Yarışmacılardan 21 puan alan Eliza, Zuhal Topal'dan da 5 puan alan Özen Hanım toplamda 26 puanla dördüncü olarak haftayı tamamladı.

Haftanın üçüncüsü ise 30 puanla Hüseyin Bey oldu. Para ödülüne veda eden yarışmacı rakiplerinden 24, Zuhal Topal'dan da 6 puan alabildi.

YEMEKTEYİZ REKORU KIRILDI

Son gün yarışan Safiye Hanım, haftanın ikincisi oldu. Safiye Hanım yarışmacılardan 31 puan alırken, Zuhal Topal'dan da 7 puan alarak 38 puanla yarışmayı ikinci tamamladı.

Haftanın birincisi ise Nazillili Murat Bey oldu. 75 bin TL'nin sahibi olan Murat Bey yarışmacılardan 36, Zuhal Topal'dan da 9 puan aldı. Toplamda 45 puana ulaşan Murat Bey en yüksek puanı alan ikinci yarışmacı olarak da Yemekteyiz tarihine geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.