14 Haziran Burç Yorumları

14 Haziran Burç Yorumları

14 Haziran Burç Yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, değişik fikirlere sahip insanlarla tanışmayı seviyorsunuz. Siz de bugün tanışacağınız kişilere çekici gelebilirsiniz. Muhtemelen bu insanlardan biriyle işbirliği yapacaksınız. Ama biraz tereddüt yaşanabilir. Fazlasıyla garip özelliklere sahip bu kişinin size karşı dürüst olduğundan emin olmalısınız. 

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, geleneksel yöntemler kullanarak sağlığınızı her zaman geliştirmeye çalıştınız ve kendinize büyük özen gösterdiniz. Bu sabah da bu konuda biraz meraklı hissedebilirsiniz. Çok çeşitli tedavi yöntemleri mevcut. Alternatif tıp konusunda araştırmalar yapabilirsiniz. Bugün çok şey öğrenecek ve bu süreçte sağlığınıza fayda sağlayacaksınız.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, bazen ilişkilerin kolayca kontrolden çıktığını görmek hoşunuza gidiyor. Bugün içinde bulunduğunuz grup yüzünden çok fazla gerginlikle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Neredeyse hiç kimsenin durumu anlayamadığını hissedeceksiniz. Serinliğinizi korumalısınız. Neden o kişilerle ilgili bekleyen sorunları çözmeyi denemiyorsunuz? Sakin olursanız her şey düzelecek.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, bazen fikrinizi zorlaştırıyorsunuz. Ne istediğinizi tam olarak bilmediğiniz bir gün. Kendinizle barış içinde olmalısınız. Özel hayatınızla ilgili önemli bir karar vermeniz gerekiyorsa, bunu hemen yapacaksınız. Fakat kendinizi büyük bir kararla karşı karşıya bulursanız, düşünmek için zaman ayırmalısınız. Kafanızdaki cevapları netleştirdikten sonra her şey daha sağlıklı ilerleyecektir.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, bazen hepimiz kendimizi kaybolmuş hissederiz. Çoğu zaman dağları hareket ettirmek ve bunu yapmak için tüm enerjimizi ve coşkumuzu kullanmak isteriz. Ancak birkaç dakika sonra, tüm çabaların boşa gittiğini görerek hayal kırıklığına uğrarız. Bugün hayatın zor gerçeklerinden birini hatırlamanız size fayda sağlayacak. Yapacağınız değişikliklerin engellenmesine izin vermeyin.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, size başarı getirecek bir yeteneğe sahipsiniz. Bugün projelerinizde bazı aksaklıklar yaşanabilir. Sorumluluklarınız hızlı bir şekilde artıyor ve hepsiyle uğraşmakta zorluk çekiyorsunuz. Bir kez olsun, kolay yolu deneyin. Başkaları tarafından kabul edilmek için her zaman mücadele etmenize gerek yok. Kendinize yüklenmeyin!

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, bugün sizin gününüz. Yaşamla ilgili harika bir vizyona sahipsiniz ve bunu başkalarıyla paylaşmayı seviyorsunuz. Görüşlerinizi çocuklara ve gençlere aktarmak istiyor olabilirsiniz. Bugün, etrafınızdaki insanlarla net bir şekilde iletişim kurabileceksiniz ve fikirlerinize destek bulacaksınız.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, bugün havada bir gariplik sezebilirsiniz. Aile üyelerinin farklı ihtiyaçlarını anlamaya çalışmak için doğru zaman. Çevrenizde bir sürü hareket olacak, geri adım atmaktan çekinmelisiniz. Akrabalarınız, gündemle ilgili bakış açısı kazanmak için daha fazla alana ihtiyacınız olduğunu anlayacaktır.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, bugün sizin için sessiz ve huzurlu bir gün. Bazı şeylerin hafifliğini gözlemlemek ve takdir etmek için en iyi durumda olacaksınız. Hayat bazı günler çok güzel görünebilir. Bu huzurdan ve sessizlikten yararlanmalısınız. Biraz meditasyon yapabilirsiniz. Üzücü anıları kendinize hatırlatmaktan vazgeçin. Bugünün tadını çıkarın!

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, bugün gündeminizde temiz bir sayfa açmak olabilir. Sadece kendinizle ilgili düşünmeye çalışmalısınız. Bu, meditasyon yapmanıza ve huzur içinde olmanıza yardımcı olacaktır. Böylece, hayat çok daha basit görünecek. Zihninizi rahatlatırsanız, bazı kişisel bağlarınızla ilgili sorunları çözebilirsiniz. Zihninizi ve hayatınızı sakinleştirmek için bugünün enerjisinden yararlanın.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, bugün moraliniz zirvede. Kendinizi tamamen özgür hissedeceksiniz ve yaşamın esaslarını açıkça algılayabileceksiniz. Bu güzel günü sevdiklerinizle paylaşmak için mükemmel bir fırsatınız var. Bu fırsatı değerlendirmek için acele etmeyin ve kendinizi hiçbir konuda zorlamayın.  

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, bugün bazı olaylar veya konuşmalar, size çocukluk anılarınızı hatırlatabilir. Bu hatıralar sizi büyüdüğünüz evlere ve yerlere, kişiliğinizin ve karakterinizin oluştuğu yere götürecektir. Mutlu, melankolik birçok hatıra bugün yüzeye çıkacak. Bu fırsatı iyi değerlendirin ve hatırladıklarınızı kağıda dökün.

Kaynak: Yükselen Topuklar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.