15 Temmuz kahramanlık destanının yazıldığı gecedir

Fethullahçı terör örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016 gecesi yapılan darbe teşebbüsü sonrası Türk milletinin büyük bir direniş ve mücadele vererek önlediği darbe gecesinin üçüncü yılında spor kulüpleri tek yürek oldu.

15 Temmuz kahramanlık destanının yazıldığı gecedir
Yayınlanma:
Güncelleme:

Fethullahçı terör örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016 gecesi yapılan darbe teşebbüsü sonrası Türk milletinin büyük bir direniş ve mücadele vererek önlediği darbe gecesinin üçüncü yılında spor kulüpleri tek yürek oldu. İşte bu kulüplerden birisi de MKE Ankaragücü’ydü. Sarı Lacivertli Kulübün Başkanı Mehmet Yiğiner Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine 15 Temmuz Destanı’na sahip çıkmak ve şehitlerimizi bir kez daha anmak üzere İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen etkinliğe katıldı.

BAŞKANLAR BİR ARADA

15 Temmuz hain darbe planının uygulanmak istendiği gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın çağrısı üzerine Kızılay Meydanı ve Genelkurmay Başkanlığına giden ve hem kendi şahsi hesaplarından hem de kulübün resmi hesaplarından, 15 Temmuz gecesi halkımızı ve taraftarlarımızı demokrasimize sahip çıkamaya davet eden Başkanı Mehmet Yiğiner bu anlamla etkinlik ile ilgili olarak şunları söyledi, “Milletimizin birlik ve beraberliğinin tüm hain güçleri engellemeye yeteceğinin altını çizerek, bu inanç ve duygularla bugün Atatürk Havalimanı’nda bir araya gelmenin ve milletimizin karanlık güçlerden kurtulmasının mutluluğunu yaşadığını” söyledi.

ankaragucu-1-012.jpg

BERABERLİĞİN GÜZEL ÖRNEĞİNİ VERDİLER

“Milleti, ülkesi, bayrağı ve demokrasisi için canı pahasına meydanlara çıkmış ve hain darbe girişimini püskürtmüş kahraman şehitlerimizi minnet ile andığını” ifade eden Başkanı Yiğiner, “Milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun” dedi. Başkan Yiğiner’i Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnur Odyakmaz, Beşiktaş Kulübü Başkanı ve Türkiye Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’da yalnız bırakmayarak spor kulüplerinin birlik ve beraberliğin en güzel örneğini verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.