17 Nisan burç yorumları

17 Nisan burç yorumları

17 Nisan burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, bugün bazı hoş olmayan haberler alacaksınız. Belki de sabah okuduğunuz bir haberde, işle ilgili değişiklikler vardır. Bir telefon alabilir veya eski bir arkadaş hakkında üzücü bir haber duyabilirsiniz. Edineceğiniz bilgiler gününüze zarar vermemeli. Gezegensel enerjilerin yoğunluğu ile olaylara aşırı tepki gösterebilirsiniz.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, bugün teknik hatalar ve arızalar günü olabilir. Dokunduğunuz her şey, bilgisayardan çamaşır makinesine, sinirlerinizi bozacak. Bunu kişisel olarak almayın. Bunun yerine, bu durumu zamanınızı sıradan bir şey yapmak için bahane olarak kullanın.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, bugün bilgi alışverişi ve sosyalleşme ile dolu bir gün. Bu akşam bir partiye katılıyorsanız, tanıştığınız herkese açık olun. Hayatınızda önemli bir etkisi olacak yeni biri var. İş yerinde profesyonel bir fırsat hakkında yönlendirilebilirsiniz. Hatta sizi yönlendiren kişiyle, romantik bir konuşma yapabilirsiniz. Asla asla demeyin!

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, bu sabah evi temizlemek için fazladan çaba sarfetmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik misafirlerin olması muhtemel. Bazı komşular habersizce gelebilir veya eski bir arkadaş geliyorum diye arayabilir. Gün için çok planlanmış olmanıza rağmen, arkadaşlarınızla sosyalleşmek için harcadığınız zaman çok daha keyifli olacak.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, bugün olayları yönlendirmeyi bırakıyorsunuz. Dikkatinizi bir projeden diğerine aktarabilirsiniz. Hoş olmayan bir gün değil ama çok da keyifli geçmeyecek gibi. Tüm olasılıklara açık olun. İşler yolunda gittiğinde şaşırabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, bugün mali bağımsızlık hedefinize ulaşmak için çok çalışıyorsunuz. Bütün işaretler bunun yolunda olduğunu gösteriyor. Bugün bazı haberler alabilirsiniz. Bu haberlerin hiçbiri beklediğiniz gibi olmayacak ama siz hala doğru yoldasınız. Hedefinize ulaşmak biraz zaman alabilir.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, bugün meşgul olmaktan hoşnut kalacaksınız. Muhtemelen sabah ev işlerini yaparak geçireceksiniz. Bir arkadaşınız, öğleden sonra beklenmedik bir şekilde, bazı önemli haberlerle gelebilir. Akşamınız kütüphanede veya bilgisayarda araştırma yapmakla geçecek. Arkadaşınızın haberleri, belirli bir konu hakkındaki merakınızı susturacak gibi görünüyor.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, bugün sizin için oldukça yoğun bir gün olabilir. Zihniniz işyerindeki üretimi düzene sokmanın yollarını aramakla meşgul. Ancak, biraz dinlenmeyi ve zihninizi rahatlatmayı ihmal etmeyin. Zihninizi ve bedeninizi meditasyon yaparak dinlendirebilirsiniz.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, bugün fazlasıyla esnek olacağınız bir gün. Kesinlikle sorumluluklarınızın olduğu belirli bir liste yapmış olmalısınız. Bir arkadaş ya da iş arkadaşından gelen bazı haberler dikkatinizi dağıtacak. Gününüz bu yeni bilgiyi anlamayla geçiyor. Günün sonunda bilginin nasıl ortaya çıktığını öğrenince çok şaşıracaksınız.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, bugün gezegensel enerjilerin yoğunluğunun üstesinden gelmek için bilinçli bir çaba göstererek pozitif olacasınız. Gerekli ev işlerini dikkatle yapın. Eğlenceye de biraz zaman ayırmayı unutmayın. Evin etrafında çalışırken, birkaç saatte kendinizi şımartın. Bir fincan sıcak çikolata veya telefonda sohbet, güne hoşluk katacaktır.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, bugün aldığınız bilgiler can sıkıcı olabilir. Teknik hatalar gün boyunca sizi rahatsız edecek. Banka ekstreniz anlaşılmaz gelebilir. Faturalar, fazladan bir sıfır ile gösterilebilir. Panik yapmayın. Bazı telefon görüşmeleri yapın ve tüm gerçekleri öğrenin. Can sıkıcı durumların gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. 

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, bugün okuduğunuz veya duyduğunuz keyifsiz haberlerin canınızı sıkmasına izin vermeyin. Aldığınız haberler karşısında hayal kırıklığı yaşamadan önce, onlardan iyice emin olun. Haberler gerçekten çok kötü olmayabilir. Aslında, doğru bile olmayabilir. Derin bir nefes alın ve normal rutininize geri dönün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.