17 yaşındaki anne: Sevgilim bebeğimizi nehre attı

Kırklareli Lüleburgaz'da yeni doğan bebeği Ergene Nehri'ne attıkları iddiasıyla anne ve erkek arkadaşı...

17 yaşındaki anne: Sevgilim bebeğimizi nehre attı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Güvenlik kameraları tarafından da kaydedilen olayda minik kız kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken, aracın sürücüsü ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Devrim Şimşek, dün saat 15.00 sıralarında Modernevler Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oyuncak arabasıyla oynadığı sırada park halindeki hafif ticari aracın sürücüsü 24 yaşındaki Mehmet Çağlar Önder, aracının yanına geldi. Bir iş yerinin güvenlik kamerasının görüntülerine göre Önder, aracını çalıştırıp giderken minik kızı oyuncak arabasıyla aracın altında kaldı. Olayı fark eden sürücü geri geri gitmek isterken, olay yerine koşan minik kızın yakınları Önder'e engel olarak Derya Şimşek'i aracından altından çıkardı. 

Mehmet Önder Çağlar, olay yerinden ayrılmak istedi ancak bu defa da altındaki oyuncak arabadan dolayı gidemedi. Geri manevra yaparak oyuncak arabanın çıkartılmasından sonra Önder, aracı ile olay yerinden ayrıldı.

'ÇOCUĞUN ÖLMESİ Mİ LAZIM?'

Mucize eseri hayatta kalan ve kazayı ufak sıyrıklarla atlatan Derya'nın babası Mustafa Şimşek, kızının hayatta olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Olayın ardından sürücüden şikayetçi olduklarını belirten baba Şimşek, şunları söyledi:

"Burası evimizin önü, garajda otururken çocukta burada arabası ile oynarken araba üzerinden geçmiş. Biz bunun farkına önce varmadık. Gürültüleri duyduk. Araba gitmeye çalışıyordu durdurduk ve çocuğu altından çıkarttık. 'Görmediğini' söylüyor, görmemesi mümkün değil burası çıkmaz sokak. Biz savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Doktora götürdük çocuğu bacağında biraz sıyrık var. Dudağı patlamış. Geceyi hastanede gözlem altında geçirdik. Sürücü serbest. Yani çocuğun ölmesi mi lazım, ciddi şekilde yaralanması mı lazımdı?"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.