Adalet ve Demokrasi Haftası başlıyor

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi ve Yılmaz Güney Sahnesi bu yıl 27'ncisi düzenlenen Adalet ve Demokrasi Haftası’na ev sahipliği yapıyor.

Adalet ve Demokrasi Haftası başlıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi ve Yılmaz Güney Sahnesi bu yıl 27'ncisi düzenlenen Adalet ve Demokrasi Haftası’na ev sahipliği yapıyor. Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı öncülüğünde ve 50’den fazla sivil toplum örgütünün katılımıyla hazırlanan hafta, Gazeteci Yazar Uğur Mumcu’nun öldürüldüğü 24 Ocak’ta başlayıp Hukukçu ve Siyasetçi Muammer Aksoy’un öldürüldüğü 31 Ocak tarihinde sona erecek.

“Susmayacağız” ifadesiyle düzenlenen hafta, 24 Ocak Cuma günü Batıkent Uğur Mumcu Park'ında yer alan anıta çelenk bırakma ile başlayacak. Batıkent'teki etkinliğin ardından anma töreni Uğur Mumcu'nun Sokağı'nda devam edecek. Mumlar ve karanfiller ile evinin önünde düzenlenecek anma töreni, Haldun Karabudak'ın Türkü dinletisi ile sona erecek. Adalet ve Demokrasi Haftası boyunca Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi ve Yılmaz Güney Sahnesi 12 Panel, 3 açık oturum, 1 forum ve söyleşiye ev sahipliği yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.