AK Parti kulislerini sarsan iddia!

31 Mart yerel seçimlerinin ardından "Milletimizin mesajını aldık, gerekli değişimi yapacağız." diyen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın parti yönetiminde yapacağı değişiklik merak edilirken; kulisleri hareketlendiren önemli bir iddia ortaya atıldı.

AK Parti kulislerini sarsan iddia!
Yayınlanma:

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nden büyük bir kayıp ile çıkan AK Parti'de gözler parti yönetiminde yapılacak olan değişikliklere çevrildi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında 'değişim' mesajı vermiş, parti yönetiminde önemli bir revizyona gidileceği yorumlarına neden olmuştu.

Erdoğan'ın 'değişim' çıkışının ardından kulisler de hareketlendi. Hem AK Parti'de hem de Kabine'de büyük bir değişim beklenirken; AK Parti MKYK toplantısının ardından önemli kulis bilgileri de sızmaya başladı.

akparti-myk.jpg

CUMHURBAŞKANI DÜĞMEYE BASIYOR!

Parti içinde 31 Mart seçim raporları analiz edilirken, hangi illerde ne kadar oy alındığının simülasyonları da gerçekleştiriliyor. Öte taraftan AK Parti'de oyların neden düştüğüne ilişkin soruya cevap aranırken, "Neden oylar düştü, neden yükseldi?" değerlendirmeleri yapıldı. TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan'ın aktardığı kulis haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bütün bunları ilçe ilçe ayrıntılı bir şekilde değerlendirdiği ifade ediliyor. Öte taraftan anket çalışmalarının da yapıldığı ifade edilen AK Parti'de, "Neden AK Parti'ye oy vermediniz, aday profilini mi beğenmediniz, mevcut başkan vaatlerini yerine getirmedi mi?" gibi sorulara yanıt aranıyor.

İddialara göre, bütün bu çalışmalar bittikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'de düğmeye basarak büyük bir değişim yapacağı ifade ediliyor.

ak-parti-mkyk.jpg

GİDECEK İSİMLER BELLİ OLDU

AK Parti'de ilk revizyonun parti yönetiminde olacağı kulislerde konuşulurken, Kabine'de de önemli bir değişiklik olabileceği ifade ediliyor. Kabine'de özellikle 3-5 bakan haricinde diğer bakanların yerinin garanti olmadığı da Ankara kulislerinde çokça konuşulan konular arasında yer alıyor. 31 Mart seçimlerinde ilk kez ikinci parti konumuna düşen AK Parti'de sonbaharda yapılması beklenen kongrede 'A takımı'nda büyük değişiklik olacağı beklentisi kamuoyunda giderek artıyor.

kabinee.jpg

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum