Amacımız tek ses olmak

Yeşildere Köyü Derneği Başkanı Tamer Erdem “Yeşildere Köyü sakinleri olarak nüfusumuzun yoğun olduğu Keçiören’de bir dernek kurarak köylülerimizi, hemşerilerimizi tek çatı altında toplamak istedik” dedi.

Amacımız tek ses olmak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehir’e bağlı Akçakent Yeşildere Köyü sakinleri Ankara’da tek ses olmak için Keçiören’de dernek kurdu. Kırşehir Dernekler Federasyonu Bağlı olan Yeşildere Köyü Derneği kuruluşunu görkemli bir etkinlikle gerçekleştirdi. Kırşehir Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Hüseyin Ata’nın da katıldığı derneğin kuruluş etkinliğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Yeşildere Köyü Derneği kuruluşunda kurucu başkan oy birliği ile Tamer Erdem oldu.

ANKARA’DA TEK SES OLMAK İSTİYORUZ

Kuruluşta konuşan Yeşildere Köyü Dernek Başkanı Tamer Erdem “Yeşildere Köyü sakinleri olarak nüfusumuzun yoğun olduğu Keçiören’de bir dernek kurarak köylülerimizi, hemşerilerimizi tek çatı altında toplamak istedik. Buradaki amacımız Kırşehir’imizin birliği, Yeşildere’mizin birliği için tek ses olmak birlik ve beraberlik içerisinde sorunlarımıza çözüm aramak” dedi.

FEDERASYON OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Yeşildere Köyü Derneği kuruluşunda konuşan Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Hüseyin Ata “Birlik ve beraberliğimiz için bu yeni kurulan dernekleri çok önemsiyorum. Kırşehirli Dernekler Federasyonu olarak bugün burada olarak güç birliğimizi güçlendirmek için azimle çalışıyoruz. Biz federasyon olarak her zaman destekçiniz” dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.