Amir Hadziahmetovic kimdir? Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Amir Hadziahmetovic Öldü mü?

Amir Hadziahmetovic kimdir? Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Amir Hadziahmetovic Öldü mü? merak ediliyor. İşte detaylar...

Amir Hadziahmetovic kimdir? Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Amir Hadziahmetovic Öldü mü?
Yayınlanma:

AMIR HADZIAHMETOVIC KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Ahmir Hadziahmetovic, 8 Mart 1997 doğumlu Bosnalı millî futbolcudur. 26 yaşındaki futbolcu 1.79 metre boyunda ve Beşiktaş'ta orta saha pozisyonunda görev yapmaktadır. Kariyerine FK Zeljeznicar Sarajevo U19 takımında başladı. Sağ ayağını kullanan Amir Hadziahmetovic 8 Mart 1997 doğumlu. 71 kilo olan oyuncu bu sezon ilk beşte forma giydiği 7 maçta 3 sarı kart ve 0 kırmızı kart gördü. Amir Hadziahmetovic bu sezon 0 asist ve 0 golle katkıda bulundu.

AMIR HADZIAHMETOVIC Kaza Geçirdi

Sarıyer ilçesinde seyir halinde olan Beşiktaş futbol takımı oyuncusu Amir Hadziahmetovic, aynı yönden gelen bir motosikletliyle kaza yaptı. Kazada Hadziahmetovic hafif yaralanırken, motosiklet sürücüsü ise daha ciddi yaralar aldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 16.15 sıralarında Sarıyer Azerbaycan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beşiktaşlı futbolcu Amir Hadziahmetovic, otomobiliyle seyrettiği esnada aynı istikametteki U.T. idaresindeki motosikletle çarpıştı. Kaza sonucu yere savrulan motosikletli yaralandı. Futbolcu ise kazayı yara almadan atlattı.

Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Futbolcu ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ayrıca araçlar çekici yardımıyla polis otoparkına çekildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.