Ankara sokaklarında tehlikeli yolculuk

Başkent Ankara’da gençler arasında son günlerin modası patenle tehlikeli yolculuk oldu.

Ankara sokaklarında tehlikeli yolculuk
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkent Ankara’da gençler arasında son günlerin modası patenle tehlikeli yolculuk oldu. Ankara’nın işlek cadde ve sokaklarında paten süren gençler seyir halinde giden kamyon ve otobüs başta olmak üzere motosikletlere takılarak adeta canlarını tehlikeye attıklarının farkında bile değiller.

ÇEKME CEZA GELİYOR

Çankaya’da otobüsün arkasına tutunan bu patenli gençleri fotoğrafladığımızda “Abi çekme sonra ceza geliyor” demeleri güvenlik güçlerimizin bu duruma tedbir amaçlı el attığı görülse de bu tehlikeli yolculuktan bu gençlerin vazgeçmeyeceği çok belli. Bir EGO otobüsünün arkasına tutunarak ilerleyen patenli 3 genç, hem kendileri hem de sürücüler için tehlike yarattı. Yaklaşık 1 kilometre otobüsün arkasında tutunarak patenle kayan gençler, diğer sürücülerin kornalı uyarısına aldırmadan tehlikeli yolculuklarını sürdürdü.

ÇOCUKLARIMIZ USLANMAK BİLMİYOR

Konuyla ilgili açıklama yapan Bahçelievler’de bir esnaf olan Murat U. “Burada bu gençler trafikte giden arabaların otobüslerin arkasına tutunup kendilerince eğleniyorlar ama ne yazık ki ne kadar yanlış yaptıklarının farkında değiller. Biz onlara esnaf olarak anlattık ama anlamadılar. Allah göstermesin takılıp düşseler arabaların altında kalsalar sorumlusu kim olacak.  Bu yüzden güvenlik güçlerimiz bu durumla ilgili çalışma başlattı ama ne yazık ki çocuklarımız uslanmak bilmiyor” dedi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.