Ankaragücü Erzurum yolcusu

Süper Lig’in 22. hafta karşılaşmasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Pazar günü saat 13.30’da Kazım Karabekir Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan MKE Ankaragücü, çalışmalarına Beştepe Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Ankaragücü Erzurum yolcusu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Süper Lig’in 22. hafta karşılaşmasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Pazar günü saat 13.30’da Kazım Karabekir Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan MKE Ankaragücü, çalışmalarına Beştepe Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı lacivertlilerde tek hedef ligin yarısında 2-1 yenildiği rakibinden rövanşı alarak ikinci yarıya üç puanla başlamak.

KIRAN KIRANA MAÇ

Teknik Direktör Mustafa Dalcı yönetiminde gerçekleşen antrenmanda Aytemiz Alanyaspor maçında tam süre yer alan oyuncularımız günü rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncularımız ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Daha sonra pas çalışması yapan takımız, antrenmanı dar alanda çift kale maç ile tamamladı. Çift kale maçta futbolcuların ortaya koyduğu hırs ve istek teknik heyetin yüzünü güldürdü.

EMRE KART CEZALISI

Öte yandan Kasımpaşa maçında sakatlanan Atakan Çankaya tedavisinin ardından fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışırken, Alanyaspor karşısında sağ ayak bileğinden sakatlanıp oyuna devam edemeyen Daniel Lukasik’in durumu yapılacak MR incelemesinden sonra belli olacak. Sarı lacivertli ekipte Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Emre Güral, Erzurumspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Başkent ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşması hazırlıklarını bugün Beştepe Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.