Ankaragücüçlü haltercilerden Başkan Fatih Mert’e ziyaret

Ankaragücü Kulübü Halter Takımı kazandıkları madalyalar sonrasında Ankara’ya dönüşlerinden Başkan Fatih Mert’i ziyaret etti.

Ankaragücüçlü haltercilerden Başkan Fatih Mert’e ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankaragücü Kulübü Halter Takımı kazandıkları madalyalar sonrasında Ankara’ya dönüşlerinden Başkan Fatih Mert’i ziyaret etti. Hatırlanacağı üzere Ankaragücü Halter Takımım Moskova’da düzenlenen Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası’nda, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile ülkemiz ve Ankaragücü’nü gururlandırmıştı. Moskova’dan dönen antrenörler Halil İbrahim Turan, Ertan Mert ve Avrupa Halter Şampiyonası’nda ikinci olan Melisa Güneş, Kulübün Beştepe Tesisleri’nde Başkanı Fatih Mert’i ziyaret ederek kazanılan madalyaları Ankaragücü’ne armağan etti.

ankaragucu-3.png

BİZLERİ GURURLANDIRDILAR

Ziyarette konuşan Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert ziyarete yaptığı açıklamada “Genç sporcumuz Melisa, ülkemizi ve Ankaragücü’müzü en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandırdı. Kendisini, halter takımı sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Halter takımımız yerel ve ulusal turnuvalarda birçok madalya kazanarak Ankaragücü’müzün başarılarına yenilerini eklediler. Bu başarıların devamı gelecektir, buna yürekten inanıyorum ve halter takımımıza güveniyorum. Her şey Ankaragücü’müz için” açıklamalarında bulundu. Bizde Anadolu Gazetesi olarak genç sporcumuz Melisa Güneş’i ve halter takımı sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.