Başkan Abdullah Polat güven tazeledi

Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Olağan Genel Kurulu büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Tek liste halinde yapılan genel kurulda mevcut başkan Avukat Abdullah Polat üyelerin tamamının oyunu alarak bir kez daha başkan

Başkan Abdullah Polat güven tazeledi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yeniden Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçilen Av. Abdullah Polat “Kırıkkaleliler olarak birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman aşamayacağımız hiçbir sıkıntı yoktur” dedi.

Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Olağan Genel Kurulu büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Tek liste halinde yapılan genel kurulda mevcut başkan Avukat Abdullah Polat üyelerin tamamının oyunu alarak bir kez daha başkan seçildi. Adeta düğün havasında geçen genel kurulda Kırıkkaleliler hem hasret giderdi hem de güzel bir hafta sonu geçirdiler.

DEMİREL: BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZ DAİM OLSUN

Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Olağan Genel Kurulu’na katılan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel bir konuşma yaptı. Başkan Demirel şunları söyledi, “Çok değerli hemşehrilerimiz; Pandemi demediniz, hava karlı ve soğuk demediniz genel kurulumuzu hınca hınç doldurdunuz. Birlik ve beraberliğinizi bu kadar perçinlemeniz bir belediye başkanı olarak beni de çok mutlu etmiştir. Biliyorsunuz ben aynı zamanda sizin damadınız oluyorum. Benim hanımım da Kırıkkaleli. Sizleri böyle kenetlenmiş olarak görmek bizleri ayrıca mutlu etmektedir. Tabi sivil toplum kuruluşları ne için vardır. STK’lar baktığımızda hemşericilik hukukunun bir arada toplandığı ve aynı zamanda siyaset üstü bir yerdir. Ama şunu çok net şekilde ifade etmek istiyorum. Biz Etimesgut’ta tüm STK’larımıza sonuna kadar hizmet vermekteyiz. Tabi bunların içerisinde Kırıkkale Derneği de en önemli STK’larımızdan birisidir. Ayrıca baktığımızda bu süreçte STK’ların ne kadar önemli görevler üstlendiğini görmekteyiz. Bunun içinde siz değerli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah birliğiniz, beraberliğiniz daim olur. İnşallah bu beraberlik süreciniz artarak devam eder. Sağlığınıza dikkat edin biliyorsunuz ki pandemi sürecindeyiz. Kovid virüsü çok yoğunlaştı ve artarak devam ediyor. Bu yoğunlaşma içinde virüs en yakınımıza bile bulaşabiliyor. Sizden istediğimiz şey öncelikle sağlınız, daha sonra birlik ve beraberliğinizi korumanız. Kırıkkaleliler Dernek Başkanı Avukat Abdullah Polat biliyorsunuz aynı zamanda benim belediye meclis üyem. Kendisinin başarılı bir şekilde yürüttüğü görevinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Abdullah beyle birlikte görev alacak diğer arkadaşlarımızı da canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah bu yeni listede yeni yönetime gelen arkadaşlarımız daha başarılı hizmetler ederler. Bu süreçte de pandemi olduğu için sözlerimi fazla uzatmak istemiyorum. Herkese gönülden muhabbetler, tekrardan genel kurula hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum.

kirikkaleliler-1-001.jpg

DERNEĞİMİZİ DAHA İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ

Genel kurul sonrası bir konuşma yapan Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Abdullah Polat şunları söyledi, “Katılım sağlayan, sağlayamayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.  Kırıkkaleliler olarak birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman aşamayacağımız hiçbir sıkıntı yoktur. Pandemi sürecinde faaliyetlerimiz her ne kadar kısıtlı olsa da bizler gönül bağıyla birbirimize bağlandığımız için birlik ve beraberliğimizin sonuna kadar sürdürmenin zaruriyet olduğunu net bir şekilde ifade etmek istiyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Önceki dönem görev alan arkadaşlarımızın emeklerine sağlık. Bu zamana kadar çok ciddi katkılar sağladılar. Yeni gelen arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz. Teslim aldıkları bayrağı daha ileriye götüreceklerini düşünüyoruz. Bu süreç içerisinde mümkün olduğu kadar kırılganlık olabilir. Biz kırılma veya küsme makamında değiliz. Hemşerilerimiz bize kırılabilir, küsebilir. Her şeye gücümüzün yetme ihtimali yok. Ama şunda emin olabilirsiniz ki biz elimizden gelen herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve hemşerilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. 2014 yılında başkanlığını aldığımız derneğimizi bu dönemde de laikiyle çok iyi yerlere getirmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

polat.jpg

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Polat “Ayrıca bizim her zaman yanımız da olan kıymetli Belediye Başkanımız Enver Demirel Beye, Kırıkkale Federasyon Başkanımız Cemal Sertkaya Beye, Şehit ve Gazi Vakfı Başkanımız Gazi Alparslan Hüyük Beye, Çankırı Dernek Başkanı ve MHP Etimesgut Belediye Meclis Üyemiz Şenel Yalçın Beye, Kırıkkale İş Adamları Derneği Başkanımız Yılmaz Taşpınar Beye,  Karakeçililer Dernek Başkanımız Kadir Hasgül Beye, Sarıkayalılar Dernek Başkanımız Osman Teke Beye, Balalılar Dernek Başkanımız Yurdel Zorba Beye, Delice İmirli Köyü Dernek Başkanımız Fazlı Dinçdemir Beye, Dünya Türkmenler Birliği Başkanı Musa Hançer Beye, Emekli Polisler Birliği Başkanımız İdris Aykul Beye, Siyasi Partilerimizin çok kıymetli temsilcilerine, Kent Konseyi Genel Sekreteri Oğuz Sulusaray Beye, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanımız Erhan Göksu Beye, belediyemizin birim müdürlerine, kıymetli basın mensuplarına, kulaklarımızın pasını alan Hacı Taşan’ın son veliahtı Sondür Taşan Bey’e ve isimlerini sayamadığım tüm hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim, beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

kirikkaleliler-14.jpg

Öte yandan Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Olağan Genel Kuruluna TÜRKİAD Yöneti̇m Kurulu Üyesi Adem Dönmez de katılarak hemşehrilerine destek verdi. Dönmez yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi, “Genel Kurul sonrasında Abdullah Polat Başkanlığında derneğimizin farklı kademelerinde görev alacak olan hemşehrilerimize başarılar diliyoruz. İnşallah yeni seçilen yönetim kuru üyelerimiz daha başarılı hizmetlere imza atarak Kırıkkalelilerin sesinin daha gür çıkmasını vesile olurlar” dedi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.