Başkan Köse: Her akşam 5 binden fazla hemşerimizle iftar sofralarında buluşuyoruz

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ramazan ayının ruhuna eşlik etmek için Akdere iftar çadırını ziyaret etti. Köse, “Her akşam 5 binden fazla hemşerimizle iftar sofralarında buluşuyoruz. Ramazan bereket ayıdır, bereket paylaştıkça çoğalır" dedi.

Başkan Köse: Her akşam 5 binden fazla hemşerimizle iftar sofralarında buluşuyoruz
Yayınlanma:

Paylaşmanın, birlik ve beraberliğin diğer adı Ramazan-ı Şerif Mamak’ta dolu dolu geçiyor. Mahalle iftarları, millet kıraathanelerinde kurulan iftar sofralarının yanısıra iftar çadırları da dolup taşıyor. Akdere ve Ekin iftar çadırlarında her akşam sıcak yemek dağıtımı yapılıyor.

BAŞKAN KÖSE, İFTAR ÇADIRINDA YEMEK DAĞITTI

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de ramazan ayının ruhuna eşlik etmek için Akdere iftar çadırını ziyaret etti. Kepçeyi eline alan Başkan Köse, kazanların başına geçti.

Vatandaşlarla sohbet eden Köse, vatandaşların ramazanlarını tebrik etti, bir yandan da yemek dağıtımı gerçekleştirdi. Başkan Köse’yi kazan başında gören Mamaklılar, hem şaşırdı hem de sevindi. Vatandaşlar, Başkan Murat Köse’ye ramazan ayı dolayısıyla verilen hizmetler için teşekkür etti.

Başkan Köse, “Her akşam beş binden fazla hemşerimizle iftar sofralarında buluşuyoruz. Ramazan bereket ayıdır, bereket paylaştıkça çoğalır. Allah oruçlarımızı, ibadet ve dualarımızı kabul eylesin inşallah” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.