Başkan Yaşar’a Şimşek'ten ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’i makamında ağırladı.

Başkan Yaşar’a Şimşek'ten ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’i makamında ağırladı. Ankara’nın gelişimi için fikir alışverişinde bulunarak ayrım yapılmaksızın uyum içerisinde çalışılması gerektiğini belirten iki belediye başkanı “Ankara’nın geleceği için hep birlikte çalışmalıyız” dedi. Yenimahalle’de ve Gölbaşında yapılan hizmetler ve hayata geçirilen projeler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunan Yaşar ve Şimşek, öncelikle ilçelerde sonrasında Başkent genelinde çözülmesi gereken konular hakkında sohbet gerçekleştirdi.

YAŞAR: HEPİMİZİN GÖREVİ VATANDAŞA HİZMET ETMEK

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Diyalogun ve karşılıklı fikir alışverişinin Başkent’e fayda sağlayacağını düşünüyorum. Siyasi parti ve görüş ayrılığı yapılmaksızın hepimizin görevi vatandaşa hizmet etmektir. Yerel yöneticiler olarak ilk önce bunun bilincinde olmalıyız. Göreve geldiğim ilk günden beri gerek Büyükşehir, gerekse ilçe belediye başkanlarına bu durumun öneminden bahsettim. Vatandaşa hizmet için görüş ayrılıkları kenara bırakılmalı ve beraber çalışarak Ankara’nın sorunlarına çözüm üretilmelidir. Yerel yönetimlerin sunduğu hizmet o kentin geleceğini belirliyor. Bu düşünceyle göreve geldiğimiz günden bu yana devletin tüm kurumları ile uyum içerisinde çalışıyoruz.  Ortak akıl ile yönetim vatandaşa kaliteli hizmet olarak yansıyor” dedi.

ŞİMŞEK: DİYALOG ŞART

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de “Belediye başkanları vatandaşa daha iyi ve verimli hizmet sunmak amacıyla birbirleriyle diyalog halinde olmalıdır. Fethi Başkanımız ile iletişim halindeyiz. Kendisi yerel yönetim konusunda tecrübeli bir belediye başkanıdır. Ankara’nın gelişimi için hep birlikte mücadele etmeye ve hizmet sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.