Berker Güven'den sevgilisi Nihal Yalçın'a: İyi ki doğmuşsun kalbimin gün ışığı

Berker Güven kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorularla oyuncunun kariyerine ilişkin araştırma yapıyor. İşte Berker Güven’in biyografisi haberimizde…

Berker Güven'den sevgilisi Nihal Yalçın'a: İyi ki doğmuşsun kalbimin gün ışığı
Yayınlanma:

Son günlerde hakkında çıkan iddialarla gündeme oturan başarılı oyuncu Berker Güven, yaşı, memleketi, oyunculuk kariyeri ve aile hayatı gibi birçok konu araştırma konusu haline geliyor. Bu kapsamda ‘Berker Güven’ kimdir, kaç yaşında, nereli?” gibi sorular yanıt arıyor. Berker Güven hakkında merak edilenler…

Oyuncu Nihal Yalçın ile aşk yaşayan genç oyuncu Berker Güven, sevgisi Yalçın ile aralarındaki yaş farkı dikkat çekiyor. Kendisinden 14 yaş büyük oyuncu sevgilisiyle görüntülenen Güven son günlerde gündeme oturdu.

Ünlü oyuncu Berker Güven, 42. yaşını kutlayan sevgilisi ünlü oyuncu Nihal Yalçın'ın doğum gününü resmi sosyal medya hesabından paylaştı. Güven, sevgilisi Nihal Yalçın’a “İyi ki doğmuşsun kalbimin gün ışığı" diye hitap etti.

Berber Güven kendisi gibi oyuncu sevgilisinin 42. Yaşını güzel sözlerle kutladı. Uzun süredir birlikte olan çift sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını paylaştı.

Berker Güven hakkında

Ünlü oyuncu 7 Eylül 1994 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Güven, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünü bitirdi. Craf Oyunculuk Atölyesi ekibinde 2014 yılından itibaren yer alıyor. Çeşitli tiyatro oyunlarında oynadı. Ama çıkışını 2017 yılında Kanal D’de yayınlanan ‘Vatanım Sensin’ isimli televizyon dizisinde canlandırdığı ‘Aleksi’ karakteriyle üne kavuştu. Güven, yönetmenliğini Eda Teksöz’ün yaptığı Üç Kız Kardeş dizisinde ‘Soner’ karakterini canlandırmaktadır.

Filmleri ve dizileri:

2017- Vatanım Sensin (Aleksi) TV Dizisi

2017- Babam (Arif) Sinema Filmi

2022- Üç Kız Kardeş- (Somer) TV Dizisi

Nihal Yalçın kimdir?

Türk sinema ve dizi oyuncusu Nihal Yalçın, 29 Mart 1981 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarını oyunculuk bölümü mezunu. Bahçeşehir Üniversitesi’nde İleri Oyunculuk bölümünden yüksek lisans yaptı. Ünlü oyuncu çeşitli dizi ve filmlerde oynadı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.