El yapımı patlayıcılar ile ilgili bilgilendirme yapıldı

Ankara Valiliği El Yapımı Patlayıcılar Komisyonu’nun aldığı karar çerçevesinde bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları başladı.

El yapımı patlayıcılar ile ilgili bilgilendirme yapıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Valiliği El Yapımı Patlayıcılar Komisyonu’nun aldığı karar çerçevesinde bilgilendirme ve farkındalık oluşturulmasını sağlamak açısından sınai gaz sektöründe üretim dolum ve satış yapan firmalara el yapımı patlayıcılar konusunda Ankara Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nde Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan ve Ankara Sanayi ve Ticaret il Müdürü Vehbi Konarılı başkanlığında bir toplantı düzenlendi. Yapılan toplantıda KİHBİ’den Kadir Engür El Yapımı Patlayıcılar konusunda, Ankara Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü personeli Murat Zengin Sınai Gazlarla (tüp ve tüp demetleri) ilgili sunum yaptılar.

Toplantıya Ankara Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü çalışanları ile beraber Ankara’da faaliyet gösteren sınai gaz sektöründeki firmalar büyük ilgi göstererek yetkilileri katılım sağladı. Yapılan toplantıda; El yapımı patlayıcılarla ilgili sektörün bilgilendirilmesinin yansıra sınai gazlarla ilgili mevzuata göre gerçekleştirilecek denetimlerde belirtilen aksaklıkları gideremeyenlere yapılacak işlemler ve yaptırımlar hatırlatıldı. Toplantıya katılan firma yetkililerinden memnun olduklarına dair geri dönüşler alındıktan sonra toplantı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.