Erol Tosun’dan ‘bahar gelecek’ sözü

ANADOLU Gazete yazarlarından ve Kırşehirliler Vakfı’nın eski başkanı olan Erol Tosun, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı olarak gösterildi.

Erol Tosun’dan ‘bahar gelecek’ sözü
Yayınlanma:

HABER: ŞİLAN EYLÜL KANDEMİR

Kırşehirli hemşehrilerinden Ankara’daki çalışmalarıyla da alkış alan ve memleketini her platformda temsil eden Erol Tosun, siyaset sahnesinde de öne çıkan isimlerden biri olmayı başardı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilgi gören ‘Sana Söz’ temalı reklamlarından ilham alarak, seslenerek Erol Tosun, “Kırşehirli hemşehrilerim bilsinler ki onlara söz… Baharlar yine gelecek” dedi.

Kırşehir’i Ankara’da en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirten Erol Tosun, “Aday gösterildiğim için başta CHP Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimine, CHP kadrolarına teşekkür ederim. Seçim süreciyle ilgili olarak adaylığımızın ilan edilmesinden sonra hemen harekete geçtik. Seçim gününe kadar çalmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

EROL TOSUN: DESTEK BEKLİYORUM…

Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini ifade eden Erol Tosun, şu değerlendirmeyi yaptı: “Ülkemize adaleti, huzuru ve demokrasiyi yeniden getireceğiz. Kırşehirimizi Ankara’da en güzel şekilde temsil etmek için çıktığımız bu yolda hemşehrilerimden ve başkentlilerden destek bekliyorum. Bana verilecek her oyun hakkını vereceğim, herkesin hakkını korumak için mesai yapacağım.”

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.