Etimesgut Belediyesi işçisinden örnek davranış

Etimesgut Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Ersin Yatağan, Eryaman Hastanesi yanındaki sokakta rutin temizlik çalışmasını yaparken bulduğu çantayı belediye yetkililerine teslim etti.

Etimesgut Belediyesi işçisinden örnek davranış
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Ersin Yatağan, Eryaman Hastanesi yanındaki sokakta rutin temizlik çalışmasını yaparken bulduğu çantayı belediye yetkililerine teslim etti. İçerisinde bir miktar nakit para ve ziynet eşyalarının olduğu belirlenen çanta, kimlik tespitinin ardından sahibine teslim edildi.

Belediye Enver Demirel, Ersin Yatağan'ı bu örnek davranışından dolayı tebrik ederek altınla ödüllendirdi. Demirel, "Belediye olarak biz büyük ve güzel bir aileyiz. Görevini yaparken bulduğu altın ve para bulunan çantayı yetkililere teslim eden ve sahibine ulaştırılmasına vesile olan temizlik görevlimiz Sayın Ersin Yatağan'ı bu örnek davranışından dolayı tebrik ediyorum. Çantanın sahibi hanımefendi de böyle güzel davranışı gerçekleştiren personeli çalıştırdığı için hem Demirel'e hem de işçiye teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.