Babala TV yayına katılan genç Ali Babacan'ı yıkan o soruyu sordu!

YouTube kanalı Babala TV'de Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programının 12. bölümünde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı ağırladı. Programın ilgi çeken anlarından biri, Babacan'a sorulan zorlayıcı soru oldu ve bu an gündemi sarstı

Babala TV yayına katılan genç Ali Babacan'ı yıkan o soruyu sordu!
Yayınlanma:
Güncelleme:

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Oğuzhan Uğur'un YouTube kanalı Babala TV'de yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programının 12. bölüm konuğuydu. Programın dikkat çeken anlarından biri, Babacan'a yöneltilen zorlayıcı bir soruydu.

Soruyu soran genç katılımcı, Ali Babacan'a, "Siz 'Fetullah Gülen Hoca Efendi' dediğinizde ne zaman yargılanacaksınız?" şeklinde sert bir soru yöneltti.

Bu soru, programın odak noktası haline gelerek büyük bir yankı uyandırdı. Ali Babacan, bu soruya yanıt verirken, özellikle Ergenekon ve Balyoz davalarının yeniden görülmesi gerektiğini ifade etti. Babacan, aynı zamanda programda, "Erdoğan sizi davet ederse AKP'ye geri döner misiniz?" sorusuna ise, "Başkanlık sisteminden vazgeçilirse ve belirli bir çizgide anlaşabilirsek, neden olmasın." şeklinde yanıt verdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.