Furkan Yazıcıoğlu CHP'den İstanbul milletvekili adayı

Kulislerde konuşulan son iddiaya göre; CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, son dönemde adını ağzından düşürmediği merhum Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu'nu İstanbul'dan milletvekili adayı yapmayı düşünüyor.

Furkan Yazıcıoğlu CHP'den İstanbul  milletvekili adayı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye'nin seçim atmosferine girdiği bu dönemde, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan seçilere sayılı günler kala siyasi partilerin milletvekili aday listeleri büyük bir merak konusu olmuş durumda. Siyasi partiler, 9 Nisan tarihine kadar Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) milletvekili adaylarını bildirmeleri gerekiyor.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sağ seçmene yönelik etkili bir mesaj iletmek amacıyla milletvekili aday listelerini dikkatle oluşturuyor. Kulislerde, merhum Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun İstanbul'dan milletvekili adayı olarak gösterileceği iddiaları konuşuluyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nu İstanbul'dan milletvekili adayı gösterme planı, seçim öncesinde dikkat çeken bir adım olarak değerlendiriliyor. Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıl dönümünde yapılan bir sosyal medya paylaşımı, bu kararın önemini vurguluyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak, "Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 14. yıl dönümünde rahmet ve özlemle anıyorum. Allah bana ömür verdiği sürece, rahmetli liderin sevgili oğlu Fatih Furkan, yanı başımdan ayrılmayacak bir yol arkadaşımdır. Merhum Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturmayı birlikte sonuca vardıracağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.