Hakkari’de şehit düşen askerden annesine duygu dolu paylaşım

Hakkari’de PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Bartınlı Piyade Komando Ayhan Erdoğan’ın, sosyal medya hesabında annesi için yazdığı...

Hakkari’de şehit düşen askerden annesine duygu dolu paylaşım
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hakkari’de PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Bartınlı Piyade Komando Ayhan Erdoğan’ın, sosyal medya hesabında annesi için yazdığı paylaşımı yürekleri dağladı.

Bartın, Mardin Nusaybin’de şehit düşen uzman çavuş Sinan Oruç’un ardından Hakkari’de PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen piyade komando Ayhan Erdoğan’ın acı haberiyle ikinci kez sarsıldı. Şemdinli ilçesinde üs bölgesine saldıran teröristlerle çıkan çatışmada Bartınlı piyade komando Ayhan Erdoğan şehit düştü. Terhisine 28 gün kalan şehit askerin, 4 gün sonra terhis işlemleri için Van’daki kabul toplanma merkezine teslim olmaya hazırlandığı öğrenildi. Askere gitmeden önce otomobilinin arkasına, “Vatan için gidiyorum. Senin için döneceğim annem” yazan askerin, bir süre önce sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımı yürekleri dağladı. “OĞLUN ASKER OLDU ANNE” Şehit asker Ayhan Erdoğan’ın sosyal medya hesabında “Bak ben asker oldum anne” sözleriyle başlayan paylaşımında şu sözler yer aldı: “Bak ben asker oldum anne. Hani akşam yemeğini beğenmeyen oğlun bugün ne bulursa yer oldu. Sabah yatağından olduğu gibi çıkan oğlun, bugün yatağını beş dakikada jilet gibi yapar oldu. Gömleğinin üstündeki en ufak çizgiye bile kızan oğlun, bugün ter kokan kamuflajı 3 dakikada giyer oldu. Hani bana ayakkabı almıştın da mırın kırın eden oğlun. Bugün 5 kilo botun içinde ayakları şişer oldu. Evden giderken; ‘Gitme’ dediğin oğlun bugün evde bir dakika olabilmek için neler vermez oldu. Hani ‘Bir şey yap’ deyince puf anne diye cevap veren oğlun, sesinin bir damlasına susar oldu. Hani hasta olduğunda başında sabahladığın oğlun, bugün yara bere içinde yatar oldu. Sabah yatağında ‘Hadi oğlum kalk, öğlen oldu’ dediğin oğlun, bugün güneş daha dogmadan kalkar oldu. Dedim ya anne bak ben asker oldum.” Gece saatlerinde Kozcağız beldesine bağlı Eyüpoğlu köyünde oturan aileye acı haber Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, Bartın İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur tarafından verildi. Bekar olan Erdoğan'ın ikiz kız kardeşi ile birlikte toplamda 3 kardeş oldukları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.