Hilmi Gökçınar: Biz büyük ve güçlü bir aileyiz

AK Parti’den Ankara 2. Bölge Milletvekili aday adaylığını açıklayan Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, listede yer almamasından sonra bir açıklama yayımladı.

Hilmi Gökçınar: Biz büyük ve güçlü bir aileyiz
Yayınlanma:

Kendisine destek olanlara teşekkür eden Gökçınar, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kurucusu olduğum ve 16 yıldan bu yana Genel Başkanlığını yürüttüğüm, Kırşehirli Dernekler Federasyonumuzun değerli başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyelerim, federasyonumuza bağlı dernek başkanlarım ve yönetim kurulu üyeleri, yüksek istişare kurulu başkanı ve üyeleri, kıymetli hemşehrilerim, değerli dostlarım;

Bildiğiniz gibi 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti Ankara 2. Bölge’den milletvekili aday adaylığı için müracaat etmiştim. Siyasi partilerin YSK’ya verdiği listede AK Parti 2. Bölge listesinde maalesef yer almadığımı öğrenmiş durumdayım. Aday adaylık sürecinin başından beri bana inanan ve tüm kalbi ile beni destekleyen ve yanımda olan tüm yönetimime, derneklerimize ve başkanlarına; tüm kurullarımızın üyelerine, hemşehrilerime, dostlarıma ve büyüklerime ayrı ayrı, kalbi ve en içten samimi duygularımla teşekkürlerimi iletiyorum. Listelerde yer alan, aday olan hemşehrilerimi de tebrik ediyor başarılar diliyorum. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz.

İyi ki varsınız. İyi ki varız.

Her zaman dediğim gibi bugünde aynı şeyi inanarak tekrar ediyorum.

Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın.

Bozmak isteyenlere fırsat vermesin.”

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum