İÇASİFED Genel Başkanı KOBİ Mehmet: Cumhuriyet ÖZÜMÜZ

İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Mehmet Akyürek, Cumhuriyetimizin 97. yıldönümü nedeniyle yayımladı.

İÇASİFED Genel Başkanı KOBİ Mehmet: Cumhuriyet ÖZÜMÜZ
Yayınlanma:
Güncelleme:

İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Mehmet Akyürek, Cumhuriyetimizin 97. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Ağır bedeller ödeyerek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde elde ettiğimiz Cumhuriyet rejimi Türk Milletinin özüne en uygun yönetim şeklidir.” dedi.

SAHİP ÇIKMAK GÖREVİMİZ

“KOBİ Mehmet” olarak tanınan Mehmet Akyürek, “29 Ekim 1923 yılında ilan edilen Cumhuriyet, ilelebet yaşayacaktır” dediği mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Cumhuriyetimize sahip çıkmak her Türk’ün görevidir. Çünkü ağır bedeller ödeyerek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde elde ettiğimiz Cumhuriyet rejimi Türk Milletinin özüne en uygun yönetim şeklidir.

ÜRETİME DEVAM EDECEĞİZ

Kalkınmanın üretimden başka bir yolunun olmadığını biliyoruz. Bu bakımdan, Kurtuluş Savaşı’nı kazanmanın ve askeri zaferlerin Türkiye’nin bağımsızlığı için tek başına yeterli olmayacağını söyleyen Ulu Önder Atatürk’ün, “Asrımız iktisat asrıdır” sözünün gereğini yerine getirmeye çalışan iş insanları olarak çağdaş Türkiye’nin inşası yolunda üretime devam etme kararlılığımızı sürdüreceğiz.

COŞKU, DOYASIYA YAŞANSIN

Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizin 97. yıldönümü kutlu olsun. Bu büyük coşku doyasıya yaşanmalı. Bu vesile ile başta Atatürk olmak üzere Devletimizin kuruluşunda, Cumhuriyetimizin ilanında görev almış kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.