İÇGİAF yeni dönemde öncelik “Sağlık” dedi

İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu (İÇGİAF) Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Fatma Semiz önderliğinde toplanarak, yeni dönem projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İÇGİAF yeni dönemde öncelik “Sağlık” dedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu (İÇGİAF) Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Fatma Semiz önderliğinde toplanarak, yeni dönem projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yeni dönemde öncelik “Sağlık” diyen İÇGİAF, bu yöndeki farkındalığı artırmayı amaçlıyor.

İlci Otel’de gerçekleştirilen toplantıda bir araya gelen İÇGİAF Yönetim Kurulu, gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak, gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeler hakkında konuştu. Verimli geçen toplantı sonrası Prof. Dr. M. İlker Yılmaz’ı ağırlayan İÇGİAF, sağlık yaşam ile ilgili önemli detayları ilgiyle dinledi. Epigenetik Sağlık Çözümleri Merkezi doktorlarından Prof. Dr. M. İlker Yılmaz, sağlıklı beslenmesinin öneminden bahsetti.

FARKINDA OLMADAN AŞIRI TUZ TÜKETİLİYOR

“İş Hayatı ve Sağlık” konulu bir sunum gerçekleştiren Prof. Dr. Yılmaz, sağlık beslenme, spor yapmak ve hareketli olmanın sağlıklı yaşamdaki önemini anlattı. Çoğu kişinin sağlıkla ilgili yanlış bilgilere de sahip olduğunu da belirten Yılmaz, pek çok kişinin farkında olmadan aşırı tuz tükettiğine dikkat çekti. Vücudun günlük alması gerek vitamin ve mineral değerlerinin günümüzde alınamadığına da vurgu yapan Yılmaz, besinlerin değer kaybından bahsetti.

SAĞLIKLI BESLENME ALIŞKANLIĞINI KAZANMAMIZ LAZIM

İş hayatında başarı yakalamanın yolunun sağlıklı yaşamdan geçtiğini de kaydeden Yılmaz, günümüzdeki iş hayatı, masa başı ve bilgisayar karşısında geçirilen uzun çalışma saatlerini ve sık seyahat etmenin stresi artırdığını dile getirdi. Bu yaşam tarzının obeziteye de neden olduğunu söyleyen Yılmaz, iş insanlarının sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmasının önem arz ettiğini kaydetti.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.