İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, Kürşad Bey İlkokulu’nda oy kullandı

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Kürşad Zorlu, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi için oy kullandı.

İYİ  Parti Sözcüsü Zorlu, Kürşad Bey İlkokulu’nda oy kullandı
Yayınlanma:

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Kürşad Zorlu, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi ile Anneler Günü’nün aynı güne denk geldiğini belirterek, “İnşallah yarından sonra ülkemize ve yönetime bir anne eli ve şefkati değecek. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

İYİ Parti SözcüsüZorlu, oyunu saat 13.30’da Yenimahalle Batıkent Kürşad Bey İlkokulu’nda 2266 numaralı sandıkta kullandı. Oy kullanmaya gelen vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Zorlu, vatandaşlar ile sohbet ederek bol bol fotoğraf çektirdi. Vatandaşlar, “Dualarımız sizinle birlikte başaracağız” diyerek Zorlu’ya desteklerini iletti.

“SEÇİME KATILIM ORANI ÇOK YÜKSEK OLACAK”

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Zorlu, şöyle konuştu:

“Geleceğimizi ilgilendiren çok önemli bir seçim günündeyiz. İnşallah seçime katılım oranı çok yüksek olacak. Kazasız belasız, sorunsuz bir şekilde bu seçim gününün tamamlanmasını diliyorum. En önemlisi huzur içinde tamamlanması. Bugün Anneler Günü. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. İnşallah yarından sonra ülkemize ve yönetime bir anne eli ve şefkati değeceğine yürekte inanıyoruz.”

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.