Erdoğan'ın eski doktoru İYİ Partili Turhan Çömez'den olay sözler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru ve danışmanı olan İYİ Partili Turhan Çömez, canlı yayında rahatsızlanan Erdoğan'ın durumuna ilişkin konuşurken, neden sağlık durumu kötüleşene kadar il mitingi yaptığını sorguladı.

Erdoğan'ın eski doktoru İYİ Partili Turhan Çömez'den olay sözler!
Yayınlanma:

Çömez, Erdoğan'ın kaybedeceğini gördüğünü ve bunun için miting programı düzenlediğini iddia ederek, "Bir hikâyenin bitişine tanık olacağız hep birlikte'' diye konuştu.

Canlı yayında rahatsızlanan Erdoğan'a "geçmiş olsun" dileklerini sunan Çömez, "Canlı yayında böyle bir şeyin yaşanıyor olması durumun öneminin biraz daha altını çiziyor. Erdoğan bunu kampanya çalışmasına bağladı, yine onun sözü üzerinden, ona itibar ederek değerlendirme yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Peki neden Erdoğan bu kadar yoğun bir kampanya çalışmasına başladı? Erdoğan kaybedeceğini görüyor" ifadelerini kullandı.

"BİR HİKÂYENİN BİTİŞİNE TANIK OLACAĞIZ HEP BİRLİKTE''

Çömez, "Erdoğan aslında kampanya başlamadan önce, erken seçim çalışmaları başlamadan önce, depremi de bahane ederek, çok renkli bir kampanya olmayacağını, miting yapılmayacağını ve herkesin buna riayet etmesini beklediğini söyledi. Fakat geçtiğimiz haftalarda hem Erdoğan'ın yaptırdığı özel anketleri hem kamuya açık veriler hem bizim elimizdeki veriler hem de sahadaki gözlemlerimiz Erdoğan'ın artık kariyerinin son dönemine geldiğini gösteriyor. Erdoğan artık siyasi kariyerinin son 2 haftasına girdi ve bir hikâyenin bitişine tanık olacağız hep birlikte'' dedi.

"SAHA BİR DEVRİ KAPATMAYA HAZIRLANIYOR"

Türkiye'nin yeni bir döneme hazırlandığını belirten ve saha gözlemlerinde bir devrin kapatılmaya hazırlandığını belirten Çömez,

"Erdoğan'ın yaşadığı panik, telaş, endişe ve korku bundandır. Çünkü 21 yıldır alıştığı bu koltuk altından gidiyor. Bunu gördüğü için Erdoğan, panikle mitinglere, açılışlara, devlet destekli programlara sarıldı, bakanlarını sahaya sürdü, yine bakanlar devlet destekli projelerle yola devam ettiler ve buradan oy devşirmeye çalışıyorlar. Bütün bunları bir kenara bırakırsak benim sahada gördüğüm şu: saha artık 'yeter' diyor, 'bıktık' diyor, 'değişim' diyor ve saha bir devri kapatmaya hazırlanıyor." diye konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.