Kaçak tavuk operasyonunda şoke eden görüntü

Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir evin bahçesinde kaçak tavuk kesimi yapan dört kişiyi yakaladı. Baskında ortaya çıkan manzara görenleri...

Kaçak tavuk operasyonunda şoke eden görüntü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir evin bahçesinde kaçak tavuk kesimi yapan dört kişiyi yakaladı. Baskında ortaya çıkan manzara görenleri şaşkına çevirdi.

Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını hiçe sayanlara göz açtırmıyor. Son olarak ruhsatsız ve hijyenik olmayan ortamda kaçak tavuk kesimi yapıldığı ihbarını alan zabıta ekipleri, Konak İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlileri ile birlikte Yeşildere Caddesi üzerindeki 5418/34 sokaktaki bir eve baskın düzenledi. Mezbelelik haldeki kesimhaneye yapılan operasyonda halk sağlığını hiçe sayarak kaçak tavuk kesimi yapan biri erkek, dört kişi yakalandı. 151 TAVUK İMHA EDİLDİ Baskında ortaya çıkan manzara görenleri şaşkına çevirdi. Kaçak kesimin yapıldığı yerdeki sağlıksız koşullar, insan sağlığının nasıl hiçe sayıldığını bir kez daha gözler önüne serdi. Hiçbir hijyen koşulunun uygulanmadığı kesimhanede tavukların mikrop yuvası haline dönen tezgah üzerinde kesildikten piyasaya sürüldüğü öğrenildi. Operasyonda kesilmeyi bekleyen 120 tavuk ile kesimi yapılmış 31 tavuk ele geçirildi. Toplam 151 tavuk imha edilmek üzere ekiplerce toplatılırken, kaçak kesim yapan zanlılar hakkında cezai işlem uygulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.