Kahramankazan Belediyesi, deprem bölgesinde 4 bin kişilik iftar çadırı kuruyor

Deprem bölgesinde Kahramankazan Belediyesi’nden 4 bin kişilik iftar çadırı

Kahramankazan Belediyesi, deprem bölgesinde 4 bin kişilik iftar çadırı kuruyor
Yayınlanma:

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, depremden etkilenen Malatya halkıyla ramazanın bereketini paylaşmak için Kahramankazan halkı adına Kahramankazan Belediyesi'nin Malatya Doğanşehir Erkenek'te kurduğu iftar çadırını ziyaret etti. Kahramankazan Belediyesi, depremin olduğu ilk günden itibaren yardım ve yardım faaliyetlerinde bulunuyor. Günde 4.000 kişiye hizmet veren iftar çadırı, Erkenek halkının bereketli sofralarına ve gülümsemelerine ortak oluyor.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ile birlikte halka yemek ikramında bulunan Başkan Oğuz, "Bugün afetzede kardeşlerimizle Kahramankazan Belediyesi olarak Malatya Doğanşehir Erkenek'te kurduğumuz iftar çadırında bir araya geldik. Aynı iftar sofrasında dualarımızı paylaştık, hep birlikte 'Amin' dedik. Tüm yaralarımız iyileşene kadar acımızı, sevincimizi birlikte paylaşmaya devam edeceğiz."

4-bin-kisilik-iftar.jpg

Başkan Oğuz da Kahramankazan Belediyesi olarak yapılacak tüm hayırlarda elimizden geldiğince destek olmaya ve yol göstermeye devam edeceklerini, Ramazan sonrasında da Malatya halkının yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.