Kemal Kılıçdaroğlu, 'başıboş köpek düzenlemesi'ni anadolugazete.com.tr'ye değerlendirdi

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin bir numaralı gündemi olan "Başıboş köpek düzenlemesi"ni anadolugazete.com.tr Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Adem Yavuz Irgatoğlu'na değerlendirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, 'başıboş köpek düzenlemesi'ni anadolugazete.com.tr'ye değerlendirdi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ADEM YAVUZ IRGATOĞLU

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin bir numaralı gündemi olan ve kamuoyunda "Başıboş köpek düzenlemesi" olarak bilinen çalışma hakkında ilk kez konuştu.

Bilkent Şehir Hastanesi yerleşkesindeki Çocuk Hastanesinde torunlarını ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, hastane çıkışında anadolugazete.com.tr Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Adem Yavuz Irgatoğlu'nun sorularını cevapladı. Hastane ziyaretinin sebebine ilişkin soruyu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Torunlarımı ziyaret ettim, durumları çok iyi." açıklamasında bulundu.

kkaciklamaa.jpg

TASLAĞA İLİŞKİN İLK KEZ KONUŞTU

Türkiye, iki gündür AK Parti tarafından hazırlanan ve "Başıboş köpek düzenlemesi" olarak bilinen taslak çalışmasını konuşuyor. Ülkenin önemli meselelerinden biri olan ve çok sayıda vatandaşın mağduriyet yaşadığı "Başıboş köpek düzenlemesi" üzerine dört bakanlık çalışmasını tamamlayarak AK Parti grubuna iletti.

Bakanlıkların yaptığı çalışmaya göre, "Belediyeler başıboş köpekleri toplayarak barınaklara alacak. Barınaklarda bakım ve aşılama yapılacak. İlanla sahiplendirme yoluna gidilecek. 15-30 gün arasında sahiplenilmeyen köpekler uyutulacak."

Bakanlıkların üzerinde çalıştığı ve AK Parti grubunda taslak olarak gündeme gelen başıboş köpek düzenlemesine siyasetçiler de farklı değerlendirmelerde bulundu.

kk-aciklama.jpg

"ONLARLA YAŞAMAK ZORUNDAYIZ"

anadolugazete.com.tr Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Adem Yavuz Irgatoğlu, Bilkent Şehir Hastanesinde torunlarını ziyaret eden 7. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kamuoyunun tartıştığı "Sahipsiz sokak köpeği düzenlemesi" konusundaki görüşlerini sordu.

Kılıçdaroğlu, günlük tartışmalara ilişkin genellikle demeç vermediğini belirterek başıboş sokak köpekleri konusundaki yaklaşımını şu sözlerle değerlendirdi:

"Demeç vermiyorum ama şu var; bütün canlılara, Tanrı'nın yarattığı tüm canlılara saygı duymamız lazım, biz onlarla yaşamak zorundayız."

Hasta yakınlarıyla da yakından ilgilenen Kemal Kılıçdaroğlu, hastane çalışanları ve vatandaşların taleplerini geri çevirmeyerek çok sayıda kişi ile hatıra fotoğrafı çektirip hastaneden ayrıldı.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum