Kırşehirli Dernekler Federasyonu’ndan anlamlı iftar

Geleneksel olarak her yıl iftar programı düzenleyen Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun bu yıl ki konukları depremzedeler olacak.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu’ndan anlamlı iftar
Yayınlanma:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, her yıl düzenlenen geleneksel iftar yemeği öncesi açıklamalarda bulundu. Bu yıl depremzede misafirlerini iftarda ağırlayacaklarını belirten Gökçınar, şunları ifade etti:

“Kıymetli yönetim kurulu üyelerim. Değerli dernek başkanlarım. Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimizi bildiğiniz gibi 31 Mart Cuma akşamı gerçekleştireceğiz. Bu iftarımızda bölgede bulunan depremzede ailelerimizle birlikte olacağız. Aynı iftar sofrasında birlikte iftar açacağız ve bir nebzede olsa onların acılarını paylaşıp, umutlarını artırmaya, psikolojilerini düzeltmeye çalışacağız. Yemeğimizin sonunda depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız ve şehitlerimiz için gerçekleştirdiğimiz hatim duamızı yapacağız.

Yönetim kurulumuz ve dernek başkanlarımız olarak programa vakitli gelip depremzede ailelerimizle yemek öncesi birlikte olalım isterim.

Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Bozmak isteyenlere fırsat vermesin.”

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.