Kırşehirliler Derneği’nden Anadolu Gazetesine ziyaret

Geçtiğimiz aylarda olağanüstü kongre yapan Kırşehirliler Derneği (KIR-BİR) yeni yönetiminin oluşmasından ardından Başkan Hasan Hüseyin Gül, ve heyeti Anadolu Gazetesi Kurucu Sahibi Ali Çetin'i ziyaret etti.

Kırşehirliler Derneği’nden Anadolu Gazetesine ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda olağanüstü kongre yapan Kırşehirliler Derneği (KIR-BİR) yeni yönetiminin oluşmasından ardından Başkan Hasan Hüseyin Gül, Başkan Vekili Ömer Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Ahmet Haykır ilk ziyaretlerini Anadolu Gazetesi Kurucu Sahibi Ali Çetin’e gerçekleştirdiler.

Gerçekleşen ziyarette Ankara’da yaşayan Kırşehirlilerin birlik ve beraberliği için önemli mesajlar verilirken, KIR- BİR Genel Başkanı Hasan Hüseyin Gül derneğin önümüzde ki süreçte yapacağı çalışmalar hakkında Anadolu Gazetesi Kurucu Sahibi Ali Çetin’le birlikte istişarede bulundu.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Gazetesi Kurucu Sahibi Ali Çetin “ Kırşehirliler Derneği’nin yeni yönetimiyle başarılı çalışmalar yapacağından hiç şüphem yok. Anadolu Gazetesi olarak Ankara’da var olan tüm STK’ların her zaman yanında olduk. Kırşehirliler Derneği’nde tarafsız özgür basın anlayışıyla her zaman yanında olacağız” dedi.

KIRŞEHİRLİLERİN BİRLİĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Kırşehirliler Derneği Genel Başkanı Hasan Hüseyin Gül ziyarette yaptığı konuşmada “ Ankara’da yaşayan Kırşehirlilerin birlik ve beraberliği için önemli çalışmalar yapacağız. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Kırşehir’i anlatan “Bozkırın Sesi” dergisini çıkarmaya devam edeceğiz. Çeşitli sohbetler konferanslar düzenleyerek siyasilerimizi, gençlerimizi, Kırşehirlileri bir araya getireceğiz” dedi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.