Kriz büyüdü! AK Parti'de ikinci ıstakoz vakası!

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın tartışmalı ıstakoz paylaşımının ardından, Ankara Mamak Belediyesinden AK Partili üye Salih Kahraman da lüks bir otelde ıstakoz yediği anların fotoğrafını paylaştı.

Kriz büyüdü! AK Parti'de ikinci ıstakoz vakası!
Yayınlanma:

Ankara Mamak Belediye Meclis üyesi olan AK Partili Salih Kahraman, son seçimlerde CHP'nin kazandığı bir belediye meclis üyesi olarak dikkat çekiyor. Ancak tatil için gittiği Antalya'da bulunan lüks bir otelde ıstakoz ziyafeti çekerken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyada "Balık" notuyla paylaştı.

Ayrıca, Kahraman'ın 13 Nisan'daki doğum gününü de Antalya'da kutladığı biliniyor. Ancak bu paylaşım, sosyal medyada ciddi eleştirilere maruz kaldı.

Bu durum, daha önce Şebnem Bursalı'nın Monaco Yat Kulübü'nde yediği ıstakozun tartışma yaratmasıyla benzerlik gösteriyor. Olay, AKP içinde de ciddi bir tepkiyle karşılanmıştı.

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, "Milletimiz ekonomik sıkıntılarla boğuşurken, devletimiz ekonomiyi düzeltme çabası içindeyken, sizin gibi siyasetçilerin Monaco'da lüks ziyafetler düzenlemesi kabul edilemez. Eğer bunu yapıyorsanız, bu partiden istifa etmelisiniz" demişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.