Ligin perdesini Halkbank açıyor

Pandemi sonrası AXA Sigorta Erkekler Türkiye Kupası maçlarıyla başlayan voleybol heyecanı bugün oynanacak lig maçlarıyla devam edecek.

Ligin perdesini Halkbank açıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Pandemi sonrası AXA Sigorta Erkekler Türkiye Kupası maçlarıyla başlayan voleybol heyecanı bugün oynanacak lig maçlarıyla devam edecek. Uzun bir sürenin ardından parkeye çıkacak takımlar maç öncesi koronavirüs testine girip ateşleri ölçüldükten sonra maçlara çıkacak. Böylesine bir ortamda bütün takımlar yeni sezon hazırlıklarını tamamlayarak sezona merhaba demek için bekliyor. Voleybolda 2020-2021 sezonu bugün oynanacak Halkbank-Afyon Belediye YÜNTAŞ karşılaşması ile resmen başlayacak.

AÇILIŞ HALKBANK’TAN

Bu sene kurduğu iddialı kadrosu ile şampiyonluk adayları arasında yer alan Başkent ekibi Halkbank Erkek Voleybol Takımı 2020-2021 sezonunu bugün oynanacak Afyon Belediye YÜNTAŞ karşılaşması ile resmen açmış olacak. İki ekibi Başkent Voleybol Salonunda karşı karşıya getirecek müsabaka saat 14:00’te start alacak ve TRT Spor 2’den naklen yayınlanacak. Halkbank, 12-13 Eylül tarihlerinde Balkan Kupası maçları oynayacağı için, karşılaşma 8 Eylül tarihine çekilmişti. Anadolu Gazetesi olarak her iki takımımıza yeni sezonda başarılar diliyor sakatlıkların yaşanmadığı heyecan ve zevkli maçların oynandığı bir sezon olmasını temenni ediyoruz.

VOLEYBOLU ÖZLEDİK

Öte yandan ligin açılış maçı ile ilgili olarak görüşlerine açıklayan Takım Kaptanı Faik Samed Güneş, “Çk özledikleri lig yarışının başlayacak olmasının kendilerini heyecanlandırdığını” söyledi. Kaptan Güneş, “Kupa voleybol açlığımıza iyi gelse de ligin tadı ve yeri başka. Yarışan her takımın bir hedefi olduğu açık. Ancak içinde bulunduğumuz ortam, sağlığı ön plana çıkartıyor. Voleybol ailesine sağlıklı, sakatlıklardan uzak bir sezon diliyorum” diye konuştu. İlk rakibin Efeler Ligi’ne yeni çıksa da Efeler Ligi deneyimi olduğunu hatırlatan genç kaptan, “İyi hazırlandık, iyi çalıştık. Onlara saygı duyuyoruz fakat biz üç puan istiyoruz. Biliyoruz ki, sezonun ilk sınavları hem önemli hem zordur. Bu maçta ve tüm maçlarda Halkbank’a yakışır bir mücadele sergileyeceğimize inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.