Mahzen-29 operasyonunda 32 gözaldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde gerçekleştirilen "Mahzen-29" operasyonlarında, organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Mahzen-29 operasyonunda 32 gözaldı
Yayınlanma:

Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre, operasyonlar kapsamında kasten adam öldürme, kasten adam öldürmeye teşebbüs, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme, kanuna muhalefet, uyuşturucu imalatı ve ticareti, tehdit ve hakaret gibi suçlara karıştıkları belirlenen şüpheliler gözaltına alındı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün koordineli çalışmaları sonucunda Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde yapılan operasyonlarda 32 şüphelinin yakalandığı bildirildi. Şüphelilerin M.A. isimli iş insanına yönelik kasten öldürmeye teşebbüs, iş insanı O.Z.'nin iş yerine ve ikametine yönelik kurşunlama eylemleri, kaçırma eylemi, silahla öldürme eylemi, el bombası atma eylemi gibi bir dizi suç işledikleri belirlendi.

Operasyonlar neticesinde 34 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız otomatik tabanca, olaylarda kullanılan araçlar ve sahte plakalar, uyuşturucu madde, hassas terazi, döviz ve Türk Lirası gibi çeşitli materyallere el konuldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.