Mimar ve Turizmci Emel Uslu Atik’in başarısı kutlandı

Kadın ve Gençlik Platformu Derneği Başkanı Prof. Dr. Rüveyde Akbay, Emel Uslu Atik ve diğer bazı başarılı kadınlar için evinde bir toplantı düzenledi.

Mimar ve Turizmci Emel Uslu Atik’in başarısı kutlandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kadın ve Gençlik Platformu Derneği Başkanı Prof. Dr. Rüveyde Akbay, Emel Uslu Atik ve diğer bazı başarılı kadınlar için evinde bir toplantı düzenledi.

Aktif iş hayatının yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine inanan ve birçok çalışmalarda ve organizasyonlarda yer alan Emel Uslu Atik Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP) ve Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Yönetim Kurulu üyesidir. Özellikle kırsal bölgelerde dokunulmayı, ulaşılmayı bekleyen kadınlarımızın desteklenmesi ve çocukların eğitimi konusunda birçok projeye imza atmıştır.

Bütün bu etkinlikler göz önüne alınarak 28 Ocak 2020 tarihinde İstanbul Hyatt Regency Ataköy Otel'de Diamonds of Turkey Awards Ödül Töreni'nde “Yılın En Başarılı Girişimci İş Kadını” ödülüne layık görülmüştür.

ev-001.jpg

Bu kutlama toplantısında Emel Uslu Atik’in yanısıra gurur kaynağımız olan Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ASİAD) en genç ve ilk kadın başkanı Eda Ersoy Tombakoğlu, TÜSİAV Yönetim Kurulu üyesi ve Kadın Platformu Başkanı Füsun Şener, “Sihirli Flüt” diye anılan dünyaca ünlü flüt sanatçısı Şefika Kutluer, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak’ın eşi fizyoterapist Nermin Sarıtoprak, Başarılı iş kadını, estetik uzmanı ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’in eşi Nebahat İbiş, Ankara’nın başarılı avukatlarından ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Fevzioğlu’nun eşi Birgül Fevzioğlu, Türkiye ‘nin Gambiya ‘nın yeni Büyükelçisi,Tolga Bermek’in annesi öğretmen Seval Bermek ve çok yeni evlenen iç mimar Yeşim Batur da katılmışlardır.

Toplantıda kadınlarla ilgili güncel konular görüşülerek, kadınların ve çocukların sosyal ve ekonomik durumlarının düzeltilmesi ile ilgili projeler yapılmasında fikir birliğine varılmıştır.

MİMAR EMEL USLU ATİK KİMDİR?

Sosyal sorumluluk sahibi ve duyarlı bir insan olan Mimar Emel Uslu Atik, 1974 Gaziantep doğumludur. Evli ve Azra ve Arda adında iki çocuk annesidir. Ar-Az Mimarlık ile inşaat ve taahhüt alanında Türkiye'nin birçok şehrinde çeşitli projeler yürütmektedir. Ayrıca eşi Ender Atik ile birlikte kurdukları EGECAN A.Ş. ve ATK-YOL adlı firmalarıyla yol yapımı, baraj inşaatı gibi konularda çalışmaktadırlar. Bunun dışında City Oteller ve Manesol Oteller ile turizm alanında faaliyetlerini sürdürmektedir.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.