Minik yavruların yeni evi: Park of İstanbul

İstanbul’a dünyanın farklı bölgelerinden gelen sevimli hayvanlara barınak olan Park of İstanbul, İstanbul’un en büyük hayvanat bahçesi konumunda .

Minik yavruların yeni evi: Park of İstanbul
Yayınlanma:
Güncelleme:

İstanbul’un en büyük hayvanat bahçesi Park of İstanbul ,350 farklı hayvan çeşidini barındıran ,içerisinde macera parkı, mesire alanı, yöresel ürünler merkezi de bulunduran bir yaşam alanı. Hayvanat bahçesinde bulunan sevimli hayvanlardan yavru ayı Silva ve yavru kaplan Kimbo’nun arkadaşlığı çoğu insana örnek olacak cinsten bizleri şaşırtıyor.

İstanbul’a dünyanın farklı bölgelerinden gelen sevimli hayvanlara barınak olan Park of İstanbul, İstanbul’un en büyük hayvanat bahçesi konumunda .İçerisinde 60 farklı tür ve 350 adet canlı ile ilgi çeken  hayvanat bahçesi yılan  ,iguana ,ayı ve kaplana ev sahipliği yapıyor. Aralarında dikkat çeken iki küçük arkadaş yavru ayı Silva ve minik kaplan Kimbo ise ziyaretçiler tarafından dikkat odağı halinde.

“SİLVA VE KİMBO’NUN ARKADAŞLIĞI KISKANDIRACAK TÜRDEN”

Hayvanat bahçesinde premature olarak doğan yavru ayı Silva annesi tarafından gömülmek üzereyken kurtarıldı. Park of İstanbul’da yaşamını sürdüren yavru ayı Silva, dondurma yemeyi çok seviyor. Yavru ayı Silva’nın hayvanat bahçesinin tüm  üyeleriyle iyi anlaşması fazlaca ziyaretçi toplamasına neden oluyor. Çoğunlukla en yakın arkadaşı yavru kaplan Kimbo ile vakit geçiren Silva, herkesçe çok seviliyor.

miniklers.jpg

“PARK OF İSTANBUL ONLARIN BARINMA ALANI OLDU”

İstanbul’un en büyük hayvanat bahçesini içerisinde barındırdıklarını belirten Park of İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Burak Memişoğlu,”  60 farklı tür ve 350 canlı bulunan hayvanat bahçesinde çocuklar, doğa ve hayvan sevgisini tadıyor. Hayvanat bahçemizin sevimli canlılarından olan yavru ayı Silva’yı annesinin pençesinden kurtardık. Şuan 5 aylık, yaklaşık 18 kilo olduğunu belirtti. Memişoğlu, “Kaplanımız da 4 aylık 19 kilo. Yaşlarını dolduran canlılarımızı insanların dokunmasını engelliyoruz. Ancak yılan, kaplan ve ayı gibi henüz yavru olan canlılarımız ziyaretçiler tarafından beslenebiliyor” dedi.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.