Mücahit Pehlivan son yolculuğuna uğurlandı

Sonsöz Gazetesi İmtiyaz sahibi Abdi Pehlivan’ın oğlu, Mücahit Pehlivan’lı yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Mücahit Pehlivan son yolculuğuna uğurlandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sonsöz Gazetesi İmtiyaz sahibi Abdi Pehlivan’ın oğlu, Mücahit Pehlivan’lı yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 23. Dönem AK Parti Ankara Milletvekili merhum Başbakan Bülent Ecevit’in doktoru Mücahit Pehlivan ailesinin ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreni sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

57 Yaşında hayatını kaybeden Mücahit Pehlivan için İncek Mezarlığı‘nda cenaze töreni gerçekleştirildi. Cenaze törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, DSP Eski Genel Başkanı Zeki Sezer, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Başkan Yardımcısı Ertürk Yöndem, Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Şimşek, Önder Sürenkök ve Olgunay Köse, Eski Bakanlar ve Milletvekilleriyle basın camiasının önde gelen simaları ile ailesi ve yakınları katıldı.

22 Temmuz 2007’de yapılan milletvekili genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi listesinden Demokratik Sol Parti kontenjanından milletvekili seçilen, daha sonra baş örtüsü serbestliğine ilişkin Anayasa değişikliğinde evet oyu verdiği için partisinden ayrılmak zorunda bırakılan Pehlivan daha sonra siyasi hayatına AK Parti’de devam etmişti.

mücahit-pehlivan-22.jpg

Milletvekilliği sonrasında hekimliğe özel muayenehanesinde devam eden Pehlivan’ın hayatını kaybetmesi siyaset, tıp ve basın camiasında büyük hüzne neden oldu. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mücahit Pehlivan sevenlerinin eşliğinde İncek Mezarlığı’na son görevi yerine getirilmek üzere götürüldü. Defin işlemlerinden önce pandemi kurallarına uygun olarak cemaat uyarıldı. Ailesi ve sevenlerinin yanı sıra meslektaşları ve siyasetçiler de Mücahit Pehlivan’a son görevlerini yerine getirdiler. Duygusal anlara neden olan törenin ardından Mücahit Pehlivan ebedi son yolculuğuna uğurlandı. Bizde Anadolu Gazetesi olarak Sonsöz Gazetesi İmtiyaz sahibi Abdi Pehlivan ve Pehlivan ailesine başsağlığı diliyoruz.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.